#blogjul2014 - er du med??

Hverdag i december

Når hverdagen pludselig sluger julen, så glemmer jeg helt st vi har december og at det lige om lidt er juleaften. Jeg troede jeg var rigtig godt med i forhold til julegaver, nisse, pakkekalender og julehygge. Men men men, så var det lige at vi blev ramt af sygdom, Martins bachelor, mit studie, pigernes (i særdeleshed Leonoras) manglende nattesøvn, nye dræn til Leonora, vasketøj og alt det andet praktiske som familielivet byder på.

Jeg mangler stadig nogle få julegaver, dem jeg har købt skal pakkes ind, Nissen Bertil glemmer at lave nisseballade, pakkekalenderen bliver ikke helt afleveret hver dag (Kornelia glemmer det heldigvis også selv, der skal næsten hver dag vaskes og tørres flyverdragt og vinterstøvler på grund af det våde vejr, jeg får ikke lavet madplaner og købt ind til flere dage og det betyder at jeg hver dag skal bruge tid på at finde på, handle ind og lave mad, min julestemning er ikke helt i hus, vi glemmer at tænde kalenderlyset og tøjet til alle bliver fundet i al hast hver morgen. Og vi er trætte. Leonora på grund af den dårlige nattesøvn, Kornelia fordi hun MEGAhygger og leger så godt og meget i børnehaven, Martin fordi han har så ekstremt travlt med at skrive bachelor, og Martin og jeg på grund af alt ovenstående og jeg er også træt fordi jeg jo altid synes jeg er et skridt bagefter.

Men vi hygger os. Pigerne er glade, de har rent tøj på, de får og hjælper med at lave mad, vi griner, danser fjollet i stuen, ser Sebastians jul, kysser, krammer, de får lange hyggelige karbade, hopper nøgne i sengen og har det godt. Kornelia holder jul. Og hverken hende eller Leonora mærker, hvor pressede vi er. Det skal jo ikke gå ud over dem. Derfor er Martin og jeg nok også lidt mere pressede – vi kæmper og træder vande samtidig. Derfor glæder vi os ekstremt meget til juleferie og mere tid. Og til at spise sammen igen. Jeg har i aften lagt nok omkring 100 par strømper sammen. Skabe og skuffer gav ekko, så jeg var nødt til at give vasketøjet en skalle i dag. Det har hjulpet lidt på overskuddet og giver mig god tid til noget andet resten af ugen. Dejligt!

Untitled-1

Har du set at dagens låge er blevet åbnet hos smallpieces.dk? Hvis ikke, så synes jeg bestemt du skal smutte ind forbi. Du kan i dag vinde præmier for 2499,- fra Colors by Copenhagen. Der er tale om den smukkeste lampe og en virkelig flot kaffemaskine. Du kan deltage lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#blogjul2014 - er du med??