21. december #blogjul - 4. søndag i advent

PEEP – Er vi virkelig sådan?

Årets spil til voksne. En perfekt mandel- eller julegave!

Jeg har haft fornøjelsen af at spille det nye brætspil PEEP – Er vi virkelig sådan, fra GameInventorS og må sige at jeg er blevet hooket. Den anden dag havde jeg besøg af min søde madklub og efter maden pakkede vi det nye spil ud, som jeg har fået til at teste. Det var enormt sjovt og vi blev så grebet af de mange spørgsmål – nogle mere stuerene end andre..

IMG_6474

Spillet går i al sin enkelhed ud på at man skal svare på, hvor mange procent af danskerne, man tror, mener bestemte udsagn. Og der skal svares på alt ligefra, om danskener mener at Kronrinsesse Mary er kønnere end prinsesse Marie til hvor mange procent af danskerne, der har sendt nøgenbilleder af dem selv til andre. Spillet er fra +15 år og der kan være fra 2-5 spillere.

IMG_6467 IMG_6468

IMG_6472

IMG_6473

Du kan købe PEEP mange steder online, men Bilka er også forhandler af dette spil og da de jo nærmest har åbent hele døgnet indtil jul Og shopper du mange steder online allerede i aften, så kan du sagtens nå at få dine varer inden onsdag. Uanset – kom afsted, få købt dette spil. Det ville være perfekt som mandelgave eller blot som julehygge de næste dage.

IMG_6489 IMG_6490

Spillet skal helt sikkert med, når vi skal holde nytårsaften med et vennepar. Jeg glæder mig helt vildt til både juleaften og nytårsaften og synes det er så skønt at de næste mange dage skal gå med masser af tid, hygge, god mad, gaver, dejlige mennesker, lidt mere hygge og tid – tid til bare at være!

1 kommentar

  • Uhh det lyder som et hyggeligt spil – tror måske det er lidt tøset, at sidde og gætte på hvad danskerne mener. Eller er det bare mig, der tænker sådan?

    I min familie har vi altid haft et spil som mandelgaven. Men i år skal jeg holde jul selv, og har udelegeret mandelgaven til svigerfar, så den tradition bliver nok ændret. Så måske jeg selv må ud og investere (har bare ikke plads til flere spil…)

    Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

21. december #blogjul - 4. søndag i advent