PEEP - Er vi virkelig sådan?

Hvor blev december af?

Jeg åbnede i går min sidste låge i julekalenderen, du kan finde min konkurrence, hvor du finder de fedeste bObles dyr, til en værdi af 1248,- lige her. I dag er det så sidste låge hos Trine, som sidder på tasterne bag bloggen vebsen.dk.

Trine har i dag fornøjelsen af at glæde en sød læser med en stor blandet pakke med noget lækkert børnemad fra Semper, en pakke med smukke accessories fra Christina Rohde, et gavekort på 350,- til Elle-belle.dk og en Wooden shoe og Rattle and Roll bil fra BabySam. Du kan super nemt deltage i den fine konkurrence lige her.

Jeg forstår ikke at der pludselig kun er to dage tilbage af vores julekalender. Hvor er december dog blevet af? I morgen er det lillejuleaften og pludselig står der 24. december på kalenderen. Jeg har haft en travl måned, men da jeg i dag skulle julehygge med en veninde og efterfølgende fik købt de aller sidste julegaver, så indtrak julestemningen og juleglæden. I morgen tager jeg, sammen med pigerne, hjem til mine forældre og Martin bliver hjemme og får gjort helt rent overalt, så vi kan komme hjem til et rent hjem, når vi har fejret julen hos mine forældre. Vi har i dag fået sendt de julegaver, som skulle afsted til to søde små piger på Sjælland og i morgen skal jeg have pakket mine og pigernes ting, have afleveret et par julegaver til naboen og hendes datter, samt have kørt alle vores 5 store propfyldte plastiknet fra Ikea over til min søster hvor vores gaver er i. Vi er simplethen nødt til at de tager deres trailer med hjem til mine forældre, da ingen af os ellers kan have alle vores gaver. Det er helt voldsomt med alle de gaver, men jeg synes nu også det er ret hyggeligt. Nu vil jeg glæde mig til at julekalenderen er overstået, så jeg kan få mere tid til familien. Selvom det har været hyggeligt, skønt og dejligt at glæde mine læsere med skønne præmier, så har det også været et stort stykke arbejde. Hvordan har din december måned været indtil videre? Er du klar til jul?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PEEP - Er vi virkelig sådan?