Hvor blev december af?

Julegaveræs

Vi har herhjemme altid utrolig mange gaver og i år er ingen undtagelse. Vi har altid haft så stort et træ som i år og stadig kan gaverne ikke være under træet.
Jeg tror min søster brugte ordet “vulgært” om at der allerede ligger så mange gaver under juletræet hos mine forældre i år. I morgen kommer der endnu flere gaver til og jeg ville egentlig gerne have et tal på, hvor mange der ender med at være der. Jeg synes ikke de beløb vi giver for til hinanden på nogen måde er ekstreme – jeg synes bare altid vi i familien har været gode til at være på forkant med udsalg og tilbud, hvorfor der altid er så mange lækre ting til hinanden.
Når jeg finder en gave på et udsalg eller sat ned af anden grund, så sparer jeg ikke pengene på gaven, men derimod har jeg mulighed for at glæde en anden med flere gaver.
I morgen kommer min mormor og morfar med flere gaver der skal under træet og så kan det jo være det ene skal flyttes lidt rundt – måske jeg dér får mulighed for at alliere mig med min søster og tælle alle gaverne?!
Har du set at den anden sidste låge i julekalenderen er blevet åbnet hos sødeste Julie fra smallpieces.dk, hvor du i dag kan finde en masse forkælelse. Du kan vinde en omgang massage eller ansigtsbehandling fra Bellevuebox. Derudover kan du vinde en lækker eksfolierende ansigtsscrub fra Islandske Bioeffect, fra Spashop. Sidst, men ikke mindst, kan du vinde den lækre nye serie fra TRESemmé, 7 day smooth control, bestående af shampoo, conditioner og treatment. For at deltage i konkurrencen om de vildt lækre ting, så smut ind forbi her og skriv en kommentar. Julie trækker en vinder den 30. december kl 12.00.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvor blev december af?