• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Ønsker 2015 - vol. 1.0

Visitkort og mediekit

Takket være en kær ven, kan jeg nu endelig få tjekket visitkort og mediekit af, på min lange to do liste. Jeg har i lang tid haft et brændende ønske om nye visitkort og kunne nu ikke trække den længere. Jeg skal have dem med på CIFF, så nu har jeg endelig fået mig taget sammen og sendt dem til min søde trykker. Jeg glæder mig nu blot til at modtage dem med posten, så det næste stykke tid får jeg nok husket at tømme den hver dag. Det bliver fedt at stå med dem i hånden med det færdige resultat.

Jeg har arbejdet ret lang tid met mit mediekit, egentlig ikke designet, men mere, hvad det skulle indeholde og jeg tror nu endelig at jeg er kommet frem til et resultat jeg er ret godt tilfreds med.

IMG_2116

Allerede på mandag, starter jeg i praktik og jeg glæder mig SÅ meget. Samtidig er jeg også fyldt med frygt for ikke at kunne slå til, men jeg skal arbejde sammen med søde og dygtige kollegaer, så jeg er sikker på at få de bedst mulige råd og bliver guidet godt igennem de 12 uger jeg skal være i praktik.
Derudover skal jeg allerede nu begynde at tænke på et hovedprojekt, som er min afsluttende eksamen på studiet, allerede til sommer. Jeg har nogle enkelte projektforslag på bordet, men intet er påbegyndt eller undersøgt nærmere. Måske det bliver på CIFF jeg taler hul på min drøm om det afsluttende projekt på skolen, hvem ved?! Der er i hvert fald nogle derovre jeg skal have talt med, om et muligt samarbejde, hvis det bliver aktuelt. Det er jo altid godt at være ude i lidt god tid.
Hvad skal du bruge det kommende forår på? Jeg tager hul på et meget meget spændende, udfordrende og forhåbentligt lærerigt forår og jeg glæder mig allerede. Pludselig er jeg færdig på studiet og så venter arbejdslivet med lange arbejdsdage hver eneste dag – for både Martin og jeg. Vi glæder os dog begge helt enormt meget. Det bliver så dejligt og befriende, forhåbentlig, at kunne tjene vores egne penge, måske få råd til ferier og en anden og mere struktureret hverdag. Tiden vi har indtil sommerferien kommer ikke igen – vi vil prøve at nyde de eftermiddage vi endnu har mulighed for at have med pigerne engang imellem og nyde at vi endnu kan sove til kl 07.00 hver eneste dag. Åh, hvor bliver det hårdt at jeg fra på mandag skal ud af døren senest kl 07.00 for at kunne nå at aflevere pigerne og være på praktikstedet kl 08.00. Det er lidt en joke, for vi bor lige midt mellem institution og mit praktiksted, der er kun 5 km til hvert sted, men det er i hver sin retning af byen og vejen ud til praktikstedet er ofte meget presset af trafik, da det også er vejen ud til en stor afdeling for Aalborg Universitet. Jeg satser på at skyde genvej over motorvejen og slippe for alt for meget kø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ønsker 2015 - vol. 1.0