• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
En vidunderlig fredag!

ByClaRa SS15

Sidste år var jeg til CIFF, hvor jeg for første gang stiftede bekendskab med søde Pia og hendes lækre kollektion af både Moccs og tøj, under navnet ByClaRa. (Pias smukke lille datter hedder Clara) Jeg var helt tryllebundet af de smukke designs og jeg glæder mig meget til at se, hvad hun byder på, til messen her for AW15, som åbner dørene i morgen. Jeg vil dele nogle billeder af de ting jeg især faldt for sidste år.

I de her uger, og vist frem til uge 7-8, vil de nye varer til forår og sommer komme i butikkerne og jeg synes der er en masse at glæde sig til.

 IMG_8822 IMG_8823

Ned fra loftet hang de sejeste rustikke gynger, hvorpå de smukkeste moccs hang og dinglede. Sidste år var der desværre ikke nogle moccsder passede Kornelia, og Leonora var endnu så lille at hun slet ikke gik. I år er det en anden sag og jeg glæder mig sådan til at få hilst på Pia og så skal jeg se, hvilke moccs jeg skal have købt til Leonora, som futter til vuggestuen og eventuelt et par til efteråret, som hun kan bruge som udesko. Jeg er særligt forelsket i de sarte rosa farver til Leonora, men også brune og grå nuancer finder vej til hendes garderobe, samtidig med at hun har en del arvet tøj fra Kornelia, som hun dog oftest bruger/slider på i vuggestuen. Heldigvis findes ByClaRa moccs i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag og stil.

IMG_8825

I søndags på CIFF har jeg også set smukke moccs, hvor der i den nye kollektion også er nye fede modeller designet uden frynser, så der er noget for drengemødre der synes frynser er for tøset. Glæder mig til at vise billeder af den kommende kollektion med jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En vidunderlig fredag!