• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Vind Voksi Move

SemiBasic sengetøj

Det er super fedt at få øjnene op for fede ting til pigerne, for så at opdage, at jeg også kan få det til mig selv. Det er voksensengetøj fra SemiBasic jeg er blevet helt forelsket i, da vi herhjemme har været heldige at få et sæt juniorsengetøj til pigerne, da jeg afholdt blogjulekalender sammen med 3 andre bloggere. Sengetøjet fra SemiBasic er noget af det fineste, blødeste og smukkeste sengetøj jeg har set længe – utroligt at noget så simpelt kan være så fint. Sengetøjet fra SemiBasic er i så god kvalitet, at det ikke behøver en masse dikkedarer.

Jeg synes der er så meget legetøj og forskellige farver der kan forstyrre øjet inde på et børneværelse, så der ser rodet ud, selvom alt er ryddet op. Jeg kan derfor virkelig godt lide lyse, specielt hvide, overflader der giver ro. Sengetøjet fra SemiBasic er hvidt, men har en fin lille detalje med den fineste tittekant, hvor der findes både sort, neon- og rosafarver at vælge mellem. Se det store udvalg af sengetøj lige her.

IMG_6331 IMG_6329

Vi fik sidste år nye dyner, med ekstra længde, hvilket betød at alt vores sengetøj enten blev kasseret eller givet væk. Nu har vi to sæt, hvilket egentlig er nok, men hvis det skulle være sådan ren luksus, så ville det være det hvide sæt med sort tittekant og selvfølgelig ekstra længde jeg ville vælge fra SemiBasic. Er sikker på min nattesøvn vil blive bedre!

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind Voksi Move