MarMar Copenhagen SS15

Mine Wheat SS15 favoritter

Jeg har tabt mit hjerte. Til et helt bestemt tøjmærke. Wheat. Jeg ELSKER det og er nødt til at få pigernes skabe fyldt op med de nye lækre varer der om lidt lander i butikkerne fra den nye SS15 kollektion, som jeg var så heldig at få fingrene i, da jeg var på CIFF Kids tilbage i august.

Jeg har fundet et par af mine absolut favoritter fra den kommende SS15 kollektion, som jeg vil dele med jer her på bloggen. Jeg har fundet lidt til både Kornelia og Leonora og én ting er helt sikkert. Begge piger skal både have den smukke smukke lyseblå sommerkjole, regntøj og en sommerjakke til foråret. Jeg håber også at jeg kan få fingre i termotøj fra Wheat til begge piger.

Farverne på SS15 kollektionen er smukke, lyse og sommerfriske. Her nedenfor kan du se nogle af mine mange mange favoritter. Butikkerne begynder så småt, at få dele fra den fine kollektion på hylderne, så hold godt øje – jeg er sikker på du bliver ligeså forelsket som jeg blev, tilbage i august. Nu glæder jeg mig bare over, at jeg snart kan få shoppet de styles hjem til pigerne jeg faldt allermest for og som jeg ikke mener de kan undvære..

1

2

4

5

Blå Sarah kjole fra Wheat

6

Wheat Myrna Sommerjakke

7

Wheat pudder regntøj

8

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MarMar Copenhagen SS15