Mine Wheat SS15 favoritter

Vinder af Voksi Move

Jeg skulle i lørdags have trukket en heldig vinder af den lækre Voksi Move kørepose til autostolen, men glemte det fuldstændig. Derfor trak jeg først en vinder i går aftes kl 22.00, hvilket betød at der pludselig var mulighed for en at del flere nåede at deltage. Jeg synes det er fedt at få mange var med i konkurrencen og jeg forstår virkelig godt interessen. Jeg trak i går lod blandt 222 kommentarer og den heldige vinder er blevet kontaktet på mail.

Vinderen blev Tanja

tanja

Stort tillykke til Tanja. Jeg har snart en ny og lækker konkurrence i ærmet, så hold øje med bloggen..

________________
Følg også gerne med på Bloglovin?Facebook og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine Wheat SS15 favoritter