• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
MILK Copenhagen

Legeaftaler i børnehaven

I går havde Kornelia en legeaftale med en sød sød pige, lad os kalde hende A, fra børnehaven. Jeg hentede begge piger i børnehaven kl 14, for så stort set ikke at se dem igen før A’s mor kom for at hente igen. Jeg sad nede i stuen og kunne høre dem lege, grine, hoppe, danse, synge, grine og snaaaakke.. Deres snakketøj stod ikke stille og det var fantastisk at kunne sidde nedenunder og høre dem have det så dejligt og sjovt. ?

Jeg havde lavet en eftermiddagssnack til dem og den blev heldigvis taget rigtig godt imod. Det var ikke ret meget af den de fik spist, da de havde mere travlt med at lege. 

?

?

Jeg smugkiggede ind på værelset til dem og de havde en fedt. De havde gang i en koncert med Flora Ofelias vindersang fra mgp15, som de begge er meget vilde med. Er det ikke bare skønt, som to piger på kun 4 år kan hygge sig? Jeg er vild med legeaftaler og A og Kornelia skal have mange mange flere. 

Da jeg hentede Kornelia i børnehaven i dag kom A løbende hen til mig og sagde: “Det var SÅ sjovt at være hjemme ved Kornelia i går. Det vil jeg gerne komme igen”. Åh, hvor går det bare lige i hjertet på mig. A er en dejlig pige – sød, smilene og meget velopdragen og høflig. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MILK Copenhagen