• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Ørebarn med godt humør - om dagen! 

Søvn under sygdom

??

?

Jeg har gået hele dagen og prøvet at lade op til at skulle starte på projekt “Sov Leonora” i aften, men pludselig her i eftermiddag fik Leonora feber. Høj feber. Og med en forhistorie med feberkramper, så er jeg altid ekstra på vagt, når feberen rammer hendes lille krop. 

??

???

?

??

Det ene øjeblik dansede vi alle tre på Kornelias værelse. Det næste gik hun ind på sit værelse og stod helt ildrød i hovedet og rakte armene op imod sin seng. Hun blev lagt derop og lå helt slap og kiggede ud i luften. Hun faldt i søvn og efter et kvarters tid med snorken stak hun i et skrig og vi gik ned og satte os på sofaen. Der sad hun indtil vi skulle have aftensmad, hvor hun spiste 3 hele store kogte gulerødder og så dansede hun løs igen nede i stuen efter maden. Stadig med meget høj feber, men med maven fuld af energi. 

Jeg ville ønske hun i det mindste så ville sove hele natten, så hun kunne få sovet den dumme feber ud af kroppen. Jeg H A D E R, når mine børn er syge. Det er desværre ikke tilfældet. Leonora blev puttet efter dans i stuen og en time efter vågnede hun til skrig og skrål. Nu sidder hun slap i stuen ved Martin. 

Det bliver en virkelig lang nat igen. Og jeg er allerede træt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ørebarn med godt humør - om dagen!