Søvn under sygdom

Feber!

Jeg har fået feber. Pludseligt og meget høj feber! I går var jeg hjemme med Leonora der havde fået det lidt bedre, men stadig ikke var frisk nok til en hel dag i vuggestuen. Jeg hyggede med hende og overskuddet var faktisk overraskende stort, trods en meget hård weekend. 

Til frokost blev blev pludselig ramt. Jeg havde fået feber og den kom rullende med så stor kraft at jeg både fik kvalme, svimmelhed, ekstrem hovedpine og blev meget lysfølsom. Martin blev derfor kaldt hjem for at være sammen med Leonora. 

Jeg lå oppe i sengen indtil Martin kaldte og sagde der var aftensmad. Han havde, efter Kornelias ønske, lavet lækker pizza, men kunne intet spise. Jeg gik i seng igen. Og sov tungt indtil jeg pludselig mærkede at Kornelia lå i vores seng og var brandvarm. 

Jeg blev dårlig af al den varme, så gik ned på sofaen. Lidt efter kom Kornelia ned til mig. Der var ingen tvivl – hun havde fået feber. Vi lå så begge på sofaen og så et afsnit med My Little Pony og så skulle vi sove. Hun var dog så varm at ligge ved siden af, at jeg ikke kunne sove. 

Og så snakkede hun ekstremt meget i søvne. Jeg fik skrevet vores små samtaler ned og deler dem i et andet indlæg. Det var så sjovt, for hun snorksov, da hun sagde alle de ting..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søvn under sygdom