Tale i febervildelse

Det bloggen giver mig #1

Siden 2009, hvor jeg startede bloggen, er der sket enormt meget. Både for mig privat, på bloggen og i blogland. Jeg har, nok mest gennem de sidste tre år, kunne mærke hvor vigtig bloggen har været for mig. Ikke kun som talerør, men også fordi det har åbnet så mange fede, sjove, lærerige, udfordrende, hårde, spændende, fascinerende og uundværlige døre. Blandt andet har jeg mødt nogle skønne mennesker gennem min blog og i dag vil jeg hylde én af dem.

Da jeg onsdag aften i sidste uge kom syg hjem fra mine forældre måtte jeg direkte på hovedet i seng. Derfor vågnede jeg op til en stor overraskelse foran min bagdør, som jeg i min febertåge havde glemt alt om. Og sikke en dejlig overraskelse!

Hvor er det dejligt at blive forkælet og hvem ELSKER ikke at få blomster? Der lå intet mindre end to gaver til mig. Det ene var en smuk stor buket blomster og den anden noget utrolig lækkert chokolade i forskellige afskygninger. Det er jo helt vidunderligt at blive overrasket på denne måde. Jeg bliver helt rørt ved tanken om at der er blevet tænkt sådan på mig og jeg er så glad!

Den søde giver er Nadja, der er den seje kvinde med mand og tre sønner, overskudsmor og mommyblogger på drengemor.dk. Nadja er én af de der mødre, hvor man kan mørke at hun helt oprigtigt hviler i opgaven som mor. Jeg har længe og vil fortsat følge med på bloggen og Instagram hos Nadja, hvor hun dagligt deler ud af kærlighed og overskud fra en hus fuld af kreative, smukke, kærlige, drillesyge, maskinglade, skønne, sjove, omsorgsfulde sønner. Nadja er i min verden MOR med store bogstaver, men når man har fulgt med hos hende længe nok, så opdager man pludselig, hvor stort et menneske hun også er som Nadja- Der er ingen tvivl om at rollen som mor fylder meget på bloggen, men det er tydeligt at fornemme at Nadja også gør noget for at give plads til sig selv. De der fem minutter, den halve kærlighedsweekend, søsterhygge, venindeaften, tosomhed og Nadja-tid, som i min verden er essentielt for at der også er plads til MOR – det formår Nadja at gøre og det er vidunderligt at følge med i. Og hvor mange kender du lige der har overskud til at glæde en anden blogger, bare fordi? Ja, jeg spørger bare!

Uanset, så var jeg simpelthen nødt til at dele dette med jer. Blomsterne står stadig smukt på vores spisebord og det meste af chokoladen er selvfølgelig allerede blevet spist. Så tusinde tusinde tak til Nadja for den søde søde tanke. Jeg er så glad for at have mødt dig, overraskelsen her eller ej. Jeg synes du er et helt fantastisk menneske, som jeg meget meget gerne vil lære endnu bedre at kende.

2 kommentarer

  • I er simpelthen for søde begge to❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er du SØD, Kamilla – jeg har seriøst tårer i øjnene nu!!! Havde lige læst og kommenteret det med L.O.C, da jeg scrollede videre til dette i mit Bloglovin’-feed. Blev simpelthen så overrasket og rørt! Min dag blev lige tusind gange bedre – TAK 😀 Du fortjener det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tale i febervildelse