Det bloggen giver mig #1

Musikkens Hus i Aalborg – L.O.C.

For et par måneder siden fik jeg en gave af min storesøster. Hun synes jeg skulle en tur i Musikkens Hus i Aalborg, hvorfor hun pludselig gav mig billet til L.O.C. Grand Cru koncert derinde og jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, sådan rent musikalsk. I lørdags kom dagen så, hvor vi skulle afsted. Jeg havde glæder mig enormt meget til at opleve L.O.C. under nogle andre forhold end jeg plejer. Jeg har primært set ham optræde på festival, hvilket jo er noget væsentligt andet end Musikkens Hus. L.O.C. er måske ikke lige dét jeg forbinder med en umiddelbar optimal kunstner til sådan en sal, men mine bekymringer blev gjort 100% til skamme. For hold nu op, hvor var det en stor musikalsk oplevelse.

loc

Jeg var ikke i tvivl om at L.O.C. er en utrolig dygtig musiker der sætter barren meget højt for resten i denne genre. Han kan måske være svær at følge med, da han afprøver mange nye ting hele tiden.

Jeg blev blæst omkuld af hans musik. Der var mange af sangene jeg har hørt ham optræde med mange gange, men det gjort bestemt ikke oplevelsen dårligere. Jeg kan godt lide L.O.C. Rigtig godt lide L.O.C., så jeg synes det var helt utroligt fedt at høre sangene på en ny måde. I løbet af koncerten havde jeg flere gange kuldegysninger, jeg blev rørt et par gange over den voldsomhed musikken kom på – det er meget svært at beskrive. Og så skal det lige nævnes at jeg selvfølgelig også nærmest havde krampe i mine kinder af at smile. Den kække L.O.C. kan et eller andet. Han er noget af det mest charmerende, selv når han står på en scene og bander, skriger og taler grimt. Jeg er tosset med det og synes uden tvivl at L.O.C. er én af de absolut dygtigste kunstnere vi har herhjemme!

Min søster og jeg havde den hyggeligste aften sammen.  Inden koncerten spiste vi lækker mad på Azzurra og bagefter tog vi en tur på Ulla T i Vestbyen for at afslutte en skøn aften med lidt ekstra.

Det er uden tvivl ikke sidste gang jeg skal en tur i Musikkens Hus. Hvad med dig, har du været der? Og hvad synes du?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det bloggen giver mig #1