Veninder på bloggen..

Studieliv med børn

Følger du med på Instagram, så ved du at jeg på nuværende tidspunkt er i praktik på Nordjyske Medier her i Aalborg og jeg ELSKER det. Dog er det ret hårdt pludselig at være væk fra hjemmet kl 7-16 hver dag, samtidig med at jeg skal til en mundtlig eksamen efter påske, der skal forberedes, og inden påske skal jeg aflevere en skriftlig opgave. 

Det giver, for mig, ikke et særlig realistisk billede af dét at arbejde som grafisk designer, da jeg ret ofte har fokus på min opgave og ved hvert roligt øjeblik i praktikken tænker og overvejer ting i forhold til opgave og mundtlig eksamen. 

Når jeg har to små børn, hvor det ene barn er ørebarn og nærmest ikke sover, så er jeg så fuldstændig og aldeles smadret, når pigerne er blevet puttet og så er det ikke lektier jeg kaster mig over. 

Jeg ved at Leonoras manglende søvn kommer til at spille ind på resultatet af denne opgave for jeg kan ikke engang trække på Martins overskud. Det er heller ikke eksisterende, da han er endnu bedre end jeg til at tage Leonora, når hun for 14. gang skriger i sin seng. 

I morgen skal jeg have ringet til ørelægen og bestille en akuttid, da de er nødt til at gøre noget for vores lille udkørte datter. Vores lille lykkelige familie bliver ødelagt af det her – at få smadret sin søvn igen og igen. Dag efter dag, uge efter uge og måned efter måned, siden august måned — det kan vi ikke holde til!

Derfor var det helt fantastisk, at jeg i lørdags kunne hygge lidt med Kornelia ved spisebordet, mens Leonora sov middagslur udenfor og Martin tog et par timer på sofaen. Jeg fik lavet lidt på min opgave og håber, at jeg med den kommende uges studiedag hjemme fra praktikken, kan få det forsømte på opgaven indhentet, efter noget tid med sygdom hos både pigerne og jeg. Mens jeg sad med hovedet i bøgerne, læste og tog noter lavede Kornelia fanpost til sit store idol, en smuk tegning til Flora Ofelia fra MGP. 

Lørdag fik vi også taget hul på grillsæsonen for 2015 og jeg lavede stegt flæsk derpå, fik skrællet kartofler og lavet persillesovs, mens Martin var kørt i Øster Ådalen med pigerne for at fodre ænder og svaner.

?Edit???

   

1 kommentar

  • Åh gud – det lyder helt usigeligt hårdt! Stakkels jer 🙁 Jeg håber VIRKELIG, de kan gøre noget for Leonora – SNART!!! De bedste tanker til jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Veninder på bloggen..