Studieliv med børn

Dans er fedt!

Pludselig blev det sjovt, spændende og fedt at gå til dans. Kornelia ELSKER det og hun er nu så tryg ved det, at hun nu pludselig siger, at hun ikke synes de voksne skal sidde inde i dansesalen. Vi må gerne gå ud – ligesom til gymnastik, synes hun. Og nu er det heldigvis slet ikke fordi hun er genert, men simpelthen fordi hun synes det er fjollet at vi skal være der. 

Det er den fedeste følelse! Jeg kan se, hvor meget hun har rykket sig siden første gang tilbage i januar – det kan du læse meget mere om lige her. Så tusinde tak for jeres erfaringer og gode råd. De har helt sikkert hjulpet os videre fra et lidt svært udgangspunkt. 

??

Hun ænser nærmest ikke, at jeg er i salen (heldigt for i lørdags havde jeg Leonora med og det var mere end cool for Kornelia) og hun dansede løs. De sange der var helt nye eller hvis hun ikke lige kunne huske dansen, så freestylede hun. 

Tryg, glad og stolt var hun. Jeg med! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Studieliv med børn