Dans er fedt!

Wheat SS15 overtøj

Så er pigernes forårs- og sommergarderober fyldt op med lækre ting fra Wheat. Jeg vil her vise lidt af det jeg har været heldig at få med hjem. Vi har i de tidligere sæsoner haft alt for meget tøj til pigerne – jeg drukner i vasketøj og der er så meget vi faktisk slet ikke får brugt. Det er de samme nederdele, trøjer og jeans vi giver dem på. Så vi har taget en beslutning om at der i år ikke skal købes så meget tøj, men i stedet være flere lækre ting, skønne farver der alle kan kombineres og tøj af virkelig god kvalitet.

Derfor er jeg så glad for at jeg i går modtog en stor kasse med nogle lækre ting til begge piger. De har nu begge fået det smukkeste regntøj, lækre sommerjakker og der er købt termotøj derfra til begge piger også. Vi besluttede at Leonora skulle have en termodragt, da legepladsen ved vuggestuen ofte er i skygge for bygningen, når de små er på legepladsen og derfor kan der godt virkelig lidt ekstra koldt. Hun er meget i bevægelse og vi blev enige om at det i denne omgang skulle være en dragt og ikke to-delt, så der er forhåbentlig mere samling på hende. Den størrelse Kornelia skulle have termotøj i, var desværre udsolgt, så nu venter vi på de fylder lageret op igen og så bliver det tilsendt.

Derudover har vi også fået købt min absolutte yndlingskjole til Kornelia, som jeg allerede glæder mig til at give hende på. Hun blev ellevild, da hun så den i aftes og de smukke stribede shorts vi har fået hjem til hende faldt også i meget god jord. Nu glæder jeg mig endnu mere til sommer! Du kan se lidt flere af mine WHEAT SS15 favoritter  i det indlæg jeg skrev tidligere. Har du fået fyldt op i dine børn sommergarderober?

     

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dans er fedt!