• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Karma Sushi - predinners og sushi

Veninder på bloggen #1

I denne omgang er det mødrenes hemmeligeheder jeg vil dele med jer.. Der er blevet sendt beskeder og mails til mig med hemmeligheder og jeg har valgt at dele dem i to kategorier; “Mor som veninde” og “Veninde til en mor”.

Håber du bliver ligeså underholdt, som jeg blev, da hemmelighederne rullede ind. God fornøjelse! Glæd jer også til at læse hemmelighederne fra mødrenes veninder.

MOR SOM VENINDE 

?Jeg har nok i mig selv, min familie og mine børn. Efter jeg er blevet mor synes jeg ikke det er sjovt at høre om vilde byture og uansvarlig opførsel. Man bliver ikke voksen før man får børn.?
– Olivia

?Jeg er dødmisundelig på mine veninders fritid og friheder. Derfor synes jeg det er fantastisk at høre om deres singleliv og muligheder for at sove og drikke som de vil. Jeg elsker mine børn og ville ikke bytte, men lidt mere fra den anden verden ville ikke gøre noget at få.?
– Trine

?Jeg elsker og savner mine veninder mere efter jeg har fået børn?.
– Anonym

?Jeg savner min nattesøvn. Og savner også Beverly Hils om eftermiddagen sammen med min veninde.?
– Karina

?Mine veninder gider ikke høre nok om mine børn. Jeg hører på deres byture.?
– Anonym mor til lille A

?Jeg bliver rigtig ked af det, når mine veninder ikke spørger ret meget til mine børn.?
– Helle

?Jeg har fuld froståelse for at mine veninder ikke gider høre om mine børn. Når jeg er sammen med mine veninder, så gider jeg ikke tale med mine børn.?
– Marie

?Jeg har skiftet alle mine veninder ud efter jeg fik børn. De gamle var dårligt selsskab for mig og min søn.?
– Maiken

?Engang sagde jeg altid til mine veninder at det var det bedste i mit liv at blive mor. Jeg løj for dem. Jeg har fortalt dem nu at jeg synes det er rigtig hårdt. Jeg har nogle søde veninder og nogle af dem har også små børn nu.?
– Trille

?Jeg gider ikke snakke om andre børn end mine egne børn!?
– Eva

?Jeg håber aldrig mine veninder får børn. Så er jeg bange for at mit frirum forsvinder.?
– Signe

?Jeg glæder mig til mine børn bliver store, så jeg kan tale om noget andet end de små tvillinge rollinger. Jeg synes de fylder for meget, når jeg er sammen med mine veninder. Jeg gider ikke være den kedelige mor der kun kan tale om børn. Jeg er meget mere end bare mor.?
– Katrine

Tusinde tak til alle jer der har valgt at dele med mig og nu læserne her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Karma Sushi - predinners og sushi