• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Weekend i Aalborg med børn

Cirkus Summarum 2015 

Vi har i dag været heldige at få billetter til én af årets forestillinger i Aarhus, på Tangkrogen, med Cirkus Summarum, hvor Martin og jeg igen skal alene afsted  sammen med Kornelia. Vi synes endnu Leonora er alt for lille og så har vi først valgt forestillingen kl 17.00, så vi kan køre til Aarhus allerede om formiddagen, spise frokost og hygge i byen, indtil pladsen åbner kl. 15.00, hvor vi så kan tage ind og hygge inden vi skal ind og underholdes på aller hyggeligste vis.

Vi har også afsted sidste år og det var en vanvittig fed oplevelse. Jeg var flere gange rørt til tårer over, hvor stort jeg synes det er for K at opleve alle sine største idoler. Du kan læse meget mere om sidste års oplevelse for os i Cirkus Summarum 2014 og se billeder derfra. Nu kan jeg kun krydse fingre for at vejret bliver super godt den 6. august i år, som blev dagen, hvor vi skal afsted.

ig

 

________________
Følg også gerne med på Bloglovin?Facebook og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekend i Aalborg med børn