• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Veninder på bloggen #1

Weekend i Aalborg med børn

Sidste weekend havde vi ingen planer og det var helt vidunderlig. Der er overraskende mange ting at lave med børn i Aalborg – legepladser, grønne områder/parker, Kridtgraven, Zoo, Leos Legeland, FamilieTons i Nordkraft og mange andre sjove ting. Derfor nyder jeg virkelig de weekender, hvor vi har så god tid derhjemme at vi har overskud til at komme ud af døren og lave nogle sjove ting sammen.

Weekenden blev brugt på timevis af leg, børn i køkkenet, Martin hjalp K med at lære at cykle uden støtteben og søndag havde jeg Kornelia og hendes fætter Gustav med i Nordkraft, hvor de hyggede sig, legede, hoppede, klatrede, løb og havde nogle helt fantastiske timer. Jeg ved ikke, hvad vi skal lave i den weekend der står for døren, men vi har ikke nogle planer – ud over at skulle have vasket en masse vasketøj, da påsken byder på en lille miniferie i København. Har du set at du kan vinde 1/2 års forbrug af Bio-tex lige her, bare ved at skrive en kommentar?!

IMG_3528.PNG

 ________________
Følg også gerne med på Bloglovin?Facebook og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Veninder på bloggen #1