• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Nutella for første gang

Aalborg Zoo 80 års jubilæum 2015

For tredje år i træk har Martin og jeg valgt at vi skal have et årskort til Aalborg Zoo. Vi var på besøg i haven i dag med pigernes moster og to fætre, Gustav og Karl. Det er første gang i år vi var afsted og sikke en dag! Vejret var helt fantastisk – solen var fremme, vi kørte i tog i haven med guidet rundvisning, der blev rykket grænser på legepladsen og vi nød den medbragte madpakke i de helt fantastiske omgivelser. Jeg ELSKER Aalborg Zoo, som søndag havde 80 års jubilæum, hvilket blev fejret med flag i hele haven. 

   

 

Vi kommer helt sikkert til at benytte årskortet mange mange gange i år, det har jo gjort de andre år. Jeg synes det er helt fantastisk at bo så tæt på, så vi har mulighed for at tage derop hurtigt. Også bare en times tid for at gå en tur. Jeg drømmer om, at vi i fremtiden vil komme til at bo endnu tættere på, men det er en helt anden snak. 

Hvad synes du er det aller bedste/hyggeligste/sjoveste ved at være i zoo? (Det behøver ikke kun være i Aalborg.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nutella for første gang