Påskegave uden chokolade vol. 2.0

Påskeferie i København

Vi er igen kommet hjem til faste rytmer, rammer og rutiner – noget vi alle fire sætter stor pris på. Ude godt, men hjemme bedst! Der er sket meget på vores fem dage i København og vi nød hver og én af dem. Det er uden tvivl den bedste tur vi ha haft derover, siden vi flyttede fra København i 2010. Vejret var helt fantastisk i påsken, hvilket gjorde det muligt for os at være ude hver eneste dag. Hovedstaden er et helt fantastisk sted at tage hen på ferie, miniferie eller forlænget weekend med børn, da byen byder på mange hyggeligt legepladser, museer, en skøn Zoo og mange andre fede seværdigheder.

2 3

Vi havde endda mulighed for både at deltage i en børnefødselsdag og besøge Martins mindre søskende på Vestegnen, og det var dejligt med tid til sådanne besøg, da det ofte er sådanne besøg vi vælger fra, når vi jo bor i Aalborg. Vi havde Martins mor+mands lejlighed på Frederiksberg og det var så vidunderligt. Vi havde stadig mulighed for at være sammen med Martins mor og hendes mand. Og Martins søster var der også altid, når de var der. Men vi havde mulighed for at stå op, spise morgenmad og gøre os klar, bare os fire, hvilket gjorde at det ikke føles så klemt det hele i en 3-værelses lejlighed på 4. sal. Jeg plejer normalt ikke at kunne være sammen med andre mennesker så lang tid så intensivt, heller ikke mine egne forældre, men at vi var de eneste i lejligheden om natten og om morgenen gjorde simpelthen hele forskellen. Jeg stornød at være sammen med min svigerfamilie – hele tiden. Også selvom lejligheden var fuld af tasker, legetøj og overtøj, så havde jeg overskud og glæde til at være og nyde.

Kornelia havde en lille LEGO-rejsekuffert med, som vi også fik leget en del med inden sengetid. Det er fedt at mærke at vores piger er blevet større siden sidste forår og jeg kan mærke at vi går en dejlig sommer i møde med overskud, ferie og massevis af timer med leg og hygge. Allerede nu er vi ved at planlægge sommerferie, men det må du høre om en anden dag. På vores påskeferie i lejligheden havde Martin endda tid til at overraske med frokost, som bestod af hjemmelavet burgers med spegelæg og hele molevitten.

4 5 6

Lørdag var vi en tur på legepladsen i Skydebanegade, hvilket efterhånden er ved at være en tradition for os, når vi er i København. Inden vi nåede derind var vi forbi Tjubangsko.dk på Frederiksberg, hvor vi fik sandaler til Leonora og sko og Chelseaboots til Kornelia. Jeg viser snart frem herpå bloggen, hvad for nogle vi valgte ud, i det store udvalg.

7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tirsdag var vi igen hjemme i Aalborg, lige til spisetid. Vi var alle trætte og glade for at være hjemme igen. Leonora havde savnet sine bamser, i særdeleshed Bamse, Kylling og Ælling, som alle blev kysset og krammet lige indtil hun skulle i seng. Martin og jeg valgte at aftensmaden skulle være en nem omgang, så Martin lavede tomatsuppe med pasta mens jeg havde pigerne i et langt karbad. Det var lidt svært for Leonora at være hjemme og igen sove alene på eget værelse og Kornelia havde brug for at tale om alle feriens indtryk inden hun kunne falde i søvn. Da begge piger sov smed Martin og jeg os på sofaen og nød at være hjemme igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskegave uden chokolade vol. 2.0