Påskeferie i København

Sådan bliver du klar til en stand på loppemarked eller bagagerumsmarked

På søndag er der bagagerumsmarked i Aalborg og jeg ville faktisk gerne have en stand derude, da vi efterhånden har en del babyting, babytøj, udstyr til børn, sko, legetøj og alt det løse, som vi ikke længere skal bruge og som jeg håber at få solgt i løbet af de næste par måneder. Men jeg kan ikke komme på søndag, da jeg skal til et lækkert event i Randers, hvor jeg skal forkæles af designmudder.dk, så det må vente til næse gang det afholdes. Den 10. maj, hvilket også betyder at jeg har tid nok til at forberede mig ordentligt på det.

Jeg har en tjekliste som jeg synes er god for mig at have for øje, når jeg skal på loppemarked. Måske du kan bruge den

? book plads
? borde + tøjstativer+spande – sørg for at der er plads til de ting du har med
? beslut en pris på de ting du tager med. Et minimum.
? medbring kun ting der ikke er i stykker
? vask og rengør ting og tøj
? sørg for at alt er med til legetøj+spil
? udvælg ting til spande med fast pris – det lokker folk til
? prismærker på de større ting
? kontanter til at give penge retur
? skilte med priser + dit telefonnummer, hvis der kan betales med MobilePay
? slik til at lokke folk til 🙂
? Mød op i god tid, så du er klar til loppemarkedet starter
? skriv på de sociale medier at du er til loppemarked. Opdater evt derudefra – jo flere der kommer, jo bedre chancer for salg.
? vælg en dag med tørvejr, hvis det er muligt. Og en dag, hvor vejret ikke er for godt og varmt – der tager folk til stranden.
? tag afsted uden børn.
? vær imødekommende overfor dem der går forbi. Sig hej og “inviter” dem ind i din butik – det sælger måske lidt ekstra.
? Gør op med dig selv om tingene skal sælges eller ej. Hvilke ting VIL du have en bestemt pris for eller de tages med hjem? Hvilke ting er du villig til at forhandle om?
? sæt de flotteste, mest moderne, nyeste og mest populære ting forrest. Det lokker folk til.
? SMIL!!

For noget tid siden holdt jeg et spontant loppemarked i vores forhave og det gik rigtig godt med salget for dem der kom forbi, men jeg var ude med info herom alt for sent, så besøgstallet var desværre ikke så højt. Når jeg til maj skal på bagagerumsmarked i Aalborg, så er det vigtigt for mig at huske alle de ovenstående punkter og jeg vil så småt begynde at forberede mig de næste par uger. Med at få ryddet op, sorteret, fundet frem og pakket ned i de rigtige størrelser, så jeg nemt kan pakke ud, når jeg triller ud på pladsen.

Skal du på loppemarked hen over sommeren? Måske selv med en bod eller er du bare ude på at finde billige lopper?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskeferie i København