Passer du på dig selv?

Cool-Kidz ananas shampoo og tryllecreme

Kornelia har langt hår med store lyse krøller og hun ELSKER dem! Det er dog nogle gange et problem med at få dem redt ud, da vores store pige aller helst vil have “de flotte krøller til at hænge, så andre kan se dem godt nok”, hvilket betyder at det ofte bliver ret kruset og er noget så filtret sidst på dagen.

blog_indlaeg_coolkidz

Begge vores piger kommer i hverdagene i bad om aftenen, hvorefter krøllerne er så flotte, med et smukt fald og det hele. K er en varm pige, også om natten, så ofte vågner hun op dagen efter, med et hår der igen er blevet kruset, så krøllerne viser sig ikke altid fra den bedste side om dagen. Men nu er der fundet en løsning på dét problem. Tryllecreme (189,-) fra Cool-Kidz har gjort en kæmpe forskel på begge af de ovenstående problemer. Når vi har vasket hendes hår, så kommer vi en smule (det der svarer til lidt mindre end en 1-krone) i håret, men undgår hovedbunden. Det er meget meget lettere at få børstet og det skal ikke skylles ud igen.

Og om morgenen tager jeg en lille bitte smule Tryllecreme mellem fingrene og bobber i hendes krøller. De bliver så smukke igen og hun er klar til en dag med løst hår. Når Kornelia er i bad, så bruger vi den super gode ananas shampoo (149,-) der er særligt velegnet til langt hår – det er mildt rensende med antistatisk effekt og virker super godt til Kornelias hår. Et bonus er så også at hun synes det dufter dejligt at ananas.

Jeg kan helt sikkert anbefale produkterne fra Cool-Kidz og vi er meget overraskede over den hurtige og meget holdbare effekt de har. Derfor kan jeg med stor glæde tilbyde dig at købe ind af produkterne fra Cool-Kidz med en rabat på 25%, hvis du bruger rabatkoden diary25 i kommentarfeltet, når du handler i webshoppen. God fornøjelse.

Indlægget bringes i samarbejde med Cool-Kidz

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Passer du på dig selv?