Vind LEGO DUPLO

Havde madklubben til photoshoot i stuen

I går havde jeg besøg af den ene af mine to søde madklubber. Det var gymnasietøserne der var på besøg, da jeg er blevet interviewet til Femina, hvor de i nærmeste fremtid har en tema i magasinet om samvær og mad, hvor jeg så skulle med som en case. Den søde journalist havde fundet frem til mig via bloggen og jeg sagde ja, fordi jeg synes det kunne være sjovt. Så i dag havde jeg inviteret 5 søde piger på besøg til hygge over noget mad.

011

Jeg havde besluttet mig for at vi skulle have gris og grønt, hvorfor menuen stod på grillet svinemørbrad og forskellige salater. Jeg fandt mandag aften “Claus Meyer Salatværksted” frem og lod mig inspirere og planlagde gårdagens menu ud fra de lækre billeder og opskrifter.

Menuen stod på:
· Spidskålsalat med grillet asparges, forårsløg og hjemmelavede rugbrødscroutoner (+hjemmelavet vinaigrette dressing)
· Græsk salat med feta, agurk, tomat og rødløg (+olie/eddike/friskkværnet peber/havsalt)
· Vandmelonsalat med feta og ruccola
· Tomat+mozzarellasalat
· Blandet salat med grillet bacon, parmesan, jordbær og
· Hjemmelavet tzatziki
· Hjemmelavet pesto af basilikum, parmesan, olivenolie, hvidløg og hasselnødder
· Ærtesalat med babyleaves, grønne ærter, hjemmelavede rugbrødschips (+hjemmelavet karrydressing)

03

Fotografen kom før vi spiste og tog nogle billeder af mig først og da vi gik i gang med at spise gik han stille og roligt rundt og skød nogle flere billeder, da vi først var gået i gang med at spise. Først var det lidt underligt at have ham herhjemme i stuen, men pigerne og jeg faldt hurtigt ind i vores normale rytme og vi glemte mere eller mindre alle at han var her. Det var en sjov oplevelse og jeg glæder mig helt enormt meget til at læse resultatet.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind LEGO DUPLO