Sandaler fra Bundgaard

Billeder af børnene

Jeg overvejer om jeg skal have taget nogle billeder af pigerne ved en fotograf og have dem printet i et stort format. Jeg ville elske at have dem til at hænge på væggen nede i stuen, i sort/hvid. Det skulle helst være hverdagsbilleder, som dem jeg viser herunder. De sidste par dage har lyset hjemme hos os været helt fantastisk, da solen har stået højt og flot i den rigtige retning i forhold til lysindfaldet i vores stue.

Jeg fandt kameraet frem, da de begge sad og hyggede med en eftermiddagssnack med jord, sand og solcreme i hovede og hår. De opstillede billeder fra en fotograf i et studie kan ofte være så falske – jeg kan bedre lide billeder der er taget i hjemmet, hvor børnene kan agere i vante omgivelser og er i bevægelse. Umiddelbart er jeg udemærket tilfreds med de billeder jeg tog – altså måden de blev taget på, hvor pigerne ikke er fokuserede på at jeg tager billeder. Det billede, hvor jeg fanger Kornelias ansigt er hun ikke klar over at jeg tager billeder af hende. Hun troede jeg tog billeder ud i haven, hvorfor hun har det udtryk. Jeg synes det er helt fantastisk! Oftest når hun er klar over at der tages billeder, så tager hun et smil på og det hele bliver pludselig så “studie-agtigt”.. Selvfølgelig kan disse billeder også være flotte, men det passer vores børn bare ikke rigtigt ind i, da de oftest er godt i gang med mange mange forskellige ting og derfor ville det ikke være så naturligt pludselig at se dem sidde stille med hinanden i hånden på et billede.

Har du billeder oppe af dine børn? Måske du kan anbefale en god fotograf? Eller kan komme med et godt råd til, hvordan man får “studie-billeder” til at se naturlige ud.. Jeg tager imod gode råd med kyshånd, da det både vil være nemmere, hurtigere og væsentligt billigere at smutte ned til en fotograf i et studie.

Kornelia_1

Kornelia_2

Leonora_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sandaler fra Bundgaard