Familiebilleder

SolSikker kampagne – pas på børnene!

Hver eneste morgen bliver pigerne smurt ind i en god håndfuld solcreme. Både i børnehaven og vuggestuen giver de voksne dernede, børnene solcreme på igen efter frokosten, så de endnu engang bliver godt beskyttet, inden de skal ud og lege i de farlige timer. Heldigvis er et stort areal af vuggestuens legeplads overdækket med en pavillon, så det begrænser de skarpe stråler på vores mindste pige, når hun står op fra sin middagslur.

Kornelia er derimod ude i solen i de farlige timer fra kl 12-15, så det er vigtigt for os at hun er godt beskyttet. Derfor har hun også hat med i børnehaven, så hun kan løbe rundt med den på. Vi har været i H&M og købe hatte, da de ofte bliver plettede og lidt grimme, når de er med på legepladsen hver eneste dag, så det er rart at købe en billig hat der nemt kan skiftes ud. Lige nu er det solcremer fra RudolpCare og Derma vi bruger herhjemme og jeg har en lille tube sollotion fra Derma (Kids – SPF 30 høj) i håndtasken, så jeg altid kan give pigerne lidt ekstra creme på, hvis vi er ude.

Børneulykkesfonden og Derma har lavet en SolSikker-kampagne, hvor de ønsker at gøre flere børn og voksne bevidste om, hvor vigtigt det er at beskytte sig mod solens stråler. De ønsker at institutionerne får inkorporeret den nødvendige læring om solcreme og solrådene, så man på en sjov måde, sammen med børnene, kan nedbringe antallet af solskader. Kamagnen SolSikker henvender sig til alle børnehaver i hele landet og indtil 17. maj kan du bestille en gratis SolSikker-pakke til dit barns børnehave. Du kan bestille pakken lige her – der er én pakke pr. institution, så du kan eventuelt sende linket videre til lederen i institutionen.

Skærmbillede 2015-04-24 kl. 09.26.49

RUDOLPH SUN KIDS · SPF 30 høj · 200 ml. · 225,-

e6765aa16b2806c9c71deb85899d2922

DERMA sun · Solstift · SPF 50 høj · 15 ml. · 49,95,-

9bf795fe0cb1172c60e769b3c66690ad

DERMA sun · Kids solspray · SPF 30 · 250 ml. · 129,95,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Familiebilleder