Romantiske sommerkjoler fra H&M

Bows By Staer – nye farver 2015

Vores private lager med de smukkeste sløjfer er nu blevet fyldt op og jeg synes hver og én af dem er så fine. Leonora og Kornelia har begge helt enormt langt pandehår lige nu, da M og jeg har vurderet, at det er lettere at sætte alt håret op sammen, eksempelvis i en knold. Derudover skal de klippes alt for ofte når de har pandehår, da håret ellers ret hurtigt får en irriterende længde der går ned i øjnene på dem.

I Leonoras hår, der består af mange fine og glatte hårstrå, er vi hele tiden nødt til enten at have et elastik eller en sløjfe i håret. Og selvom Kornelias smukke lyse krøller ofte sidder fint ved øjnene, trods den kritiske længde, så vil hun meget gerne have en sløjfe i håret. Jeg synes simpelthen det er så sød en detalje med disse fine sløjfer og det frisker ethvert outfit op. Kender du de finde sløjfer fra Bows by Staer? Hvis ikke, så se meget mere lige her på Facebook eller Instagram. Du kan købe sløjferne til kun 45,- stk eller 3 stk for 100,- Det er helt utroligt billigt, i forhold til, hvad de sælges for andre steder.

Hold øje med bloggen – jeg skyder snart et par lækre konkurrencer i gang, hvor du kan vinde nogle af de smukke sløjfer.
IMG_3877.JPG

       Indlægget bringes i samarbejde med Bows by Staer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Romantiske sommerkjoler fra H&M