Weekend med hygge

Romantiske sommerkjoler fra H&M

Jeg ELSKER at sommeren snart er på vej, at Kornelia nu kan begynde at få fine kjoler på og at hun heldigvis gider have kjole på.. Hun er en rigtig pige-pige, når det kommer til tøj, så jeg var ovenud lykkelig, da vi en dag var i H&M, hvor der lige var blevet fyldt op af de fineste romantiske kjoler, som alle var der i Kornelias størrelse.

hmprod001

129,-

hmprod003

179,-

hmprod002

129,-

Alle kjolerne er vildt bløde og sidder perfekt på hende. Jeg glæder mig til sommer, hvor hun skal lege rundt i dem med brune bare ben, de smukke sorte sandaler fra Bundgaard, en smuk sløjfe i håret fra Bows by Staer og de lange lyse krøller ned af ryggen. Og så må vi få købt lidt ekstra hjem af pletfjerner til de lyse kjoler. Det er hverdag for Kornelia at få mange pletter på tøjet og her kan det da godt være lidt dumt at have købt så lyse kjoler, men hun er bare så fin i dem. Disse kjoler minder mig om Sverige. Sommerminder fra min egen barndom og fra sidste års ferie vælter frem, når jeg ser disse lyse, romantiske, blondekjoler. Jeg ville ønske vi skulle til Småland med min familie igen i år – det var så hyggeligt sidst. Måske vi kan overtale dem til endnu en ferie til næste sommer. Så skal pigernes onkel altså med – så måske jeg skal til at have ham bearbejdet først..

Glæder du dig også til sommer? Fryseren herhjemme er allerede fyldt med is, pigernes sommertøj er næsten på plads, dog mangler vi stadig lidt til Leonora, men vi når det nok, for vejret er jo heller ikke ligefrem til det smukke lyse sommertøj endnu. God mandag til dig og dine!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekend med hygge