Bows By Staer - nye farver 2015

Vind en stor sikker feriepakke

Sommeren står for døren og måske har I allerede bestilt sommerferie eller også er i spontane som os og ser, hvad der byder sig. Det eneste vi med sikkerhed ved at vi skal et par uger op i mine forældres sommerhus, hvor vi forhåbentlig kan nyde et vidunderlig dansk sommervejr – for om sommeren, når vejret er godt i Danmark, så er det aller bedst at blive her synes jeg. Der er intet der slå en dansk sommer!

Jeg kan nu skyde en lækker konkurrence i gang, hvor du kan vinde en masse lækkert til ferien med et barn. Men mere om det senere i indlægget. Vi har altid været glade for at bruge en weekendseng til Leonora, når vi har skulle overnatte andre steder, da hun sover enorm urolig og vi er derfor bange for at lade hende sove alene på en almindelig seng endnu, da hun helt enkelt vil falde ud over kanten i søvne. Jeg føler hun er mest sikker nede i en weekendseng med høje kanter, så det er et must, når vi overnatter ude.

Herhjemme har begge piger de lækre superior puder og dyner fra FossFlakes og vi er så glade for dem. Både Kornelia og Leonora sover med juniorstørrelse, så det er også dejligt nemt at de kan dele sengetøj. Både dyne og pude er allergivenlige og kan maskinvaskes ved 60° C, hvilket betyder at vi rigtig nemt kan holde dem rene og frie for støvmider. Dette var meget vigtigt for os, da det skulle være nemt for os at kunne skåne pigerne så meget som muligt, da både Martin og jeg har allergi, hvilket pigerne så også er ekstra disponible for. Kornelias sæt er efterhånden nogle år gammel, men fremstår stadig som nyt, trods mange vaske efterhånden. Dynen er stadig stor og fyldig, da den er super nem at ryste op. Vi har altid moslet dyner ind bag i bilen, når vi er afsted med pigerne på tur og de elsker det – der er simpelthen så hyggeligt på bagsædet og det er helt sikkert at dynerne også kommer ind til pigerne, når vi kører afsted på sommerferie.

Derudover står der også både weekendseng og klapvogn på vores pakkeliste, da det er vigtigt for os at vide at Leonora ligger sikkert når hun sover, så vi kan slappe af foran brændeovnen og slappe af alene om aftenen. Og det er helt sikkert at den fine weekendseng Dream N Play Plus fra Hauck, skal bruges til hule om dagen, både inde og ude, da den kan lynes op i den ene ende hvilket gør det nemt for børnene at kravle ind ud ud. Lynlåsen åbnes udefra, så de små pilfingre kan ikke lyne den op i løbet af natten.

Vi har ikke en barnevogn til Leonora, så det er nødvendigt for os at en klapvogn kan indstilles i vandret position, da den skal kunne bruges til middagsluren. Det kan den ret så fleksible paraplyklapvogn fra Chicco Echo, der er justerbar i både ryg, seler og fodstøtten, som gør at den sikkert kan indstilles korrekt til det barn der sidder/ligger i klapvognen. Den er ligeledes nem at klappe sammen, så den ikke fylder alverden, hvilket også er relevant for os, da vores bil er en mindre model og så har klapvognen ydermere et meget praktisk håndtag i siden, så den er utroligt nem at gå rundt med og/eller løfte ind og ud af bilen når vi er afsted.

blog_coop

Nu til det sjove, hvor du kan være med i konkurrencen om at vinde alle disse herligheder, til en samlet værdi af 2548,- og det foregår lige her på bloggen. Det du skal gøre for at deltage er, at skrive et kommentar til indlægget her, hvor du svarer på spørgsmålet:

“Hvor drømmer du om at tage på sommerferie?

 Vinderen trækkes mandag den 11. maj

Indlægget bringes i samarbejde med Coop

129 kommentarer

 • Mette C

  Drømmer om sol, sand og vand. Og tage på kæreste ferie med min kæreste. Men istedet skal jeg være højgravid i sommer med vores kommende tvillinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Ismaili

  Min kæreste og jeg drømmer om, at besøge malta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christie Vang

  Drømmer om en lækker sommer herhjemme i Danmark hvor den står på barnedåb af vores lille Julie, min 26års fødselsdag og en masse ture i sommerland. Kunne være utrolig lækkert at vinde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindehøj

  Drømmer om at tage min dejlige mand og vores lille søn med på en dejlig ferie til USA. Håber på at vinde denne lækre konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina christensen

  Drømmer om en tur til Amman, hvor mine børns bedstefar bor. Mine 3 yngste har endnu ikke mødt ham, men jeg tror på at vi alle 8 herhjemme kommer afsted i starten af 2016.

  I år har vi lejet et sommerhus. Glæder mig til en dejlig ferie med mand og 6 børn. Det ville være luksus at vinde sådan en fantastisk pakke til vores yngste ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte kroer

  Ville være så perfekt til min søn Mikkel når vi rigtig skal nyde sommeren forskellige steder i dk❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Birch Christensen

  Drømmer om en ferie til Kreta til august og en miniferie i blåvand midt sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Brøndum

  Min helt store drøm er at komme til London med familien 🙂 Men i år bliver det kun til en tur i sommerhus ved vestkysten pga. en stor og hurtigt voksende mave med en lillebror i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Cordsen Nielsen

  Jeg drømmer mig til et dejligt sommerhus her hjemme i smukke Danmark sammen med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Olsen

  Jeg drømmer om at komme til Skotland med min kæreste og datter. Vil SÅ gerne se deres omgivelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Bakmann

  Jeg ville rigtig gerne vinde denne pakke til min dejlige søn Bertram. Vi skal til Sverige til sommer og kunne være skønt med især klapvognen til denne tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Thomsen

  Jeg drømmer om at komme til Bulgarien hvor vi har været de sidste to år. Den dejligste børnevenlige strand og det skønneste klima.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte S

  London til en walk ned a memory Lane 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Bøgsted Brøndbjerg

  Jeg drømmer om at rejse rundt i Australien med min familie i nogle måneder. Sommeren skal vi tilbringe i sommerhus i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Dyring

  Jeg vil rigtig gerne tage min mand, vores 4 skønne børn med til Skagen. Jeg elsker ferier i Danmark, alt er inden for rækkevidde. Vi kan have vores hund med os og bare blive blæst godt igennem ved havet og efterfølgende hygge i et sommerhus med fremvisning af vores strandfund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Agerskov Jensen

  drømmer om at komme til Italien, jeg elsker Italien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte Christensen

  Jeg vil ønske at tage mit 3 årige barnebarn med i sommerhus i Nordjylland. Så vil vi tage badetøj med og ud og soppe hverdag. Hilsen bedstemor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina degnebolih

  USA med min datter og mand – men det bliver nok snart opfyldt da min kusine flytter til Texas og skal giftes med sin Ray

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Jeg kunne tænke mig, at opleve USA. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Neipart

  Jeg vil meget gerne komme til Iran og besøge det smukke land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Neipart

  Tyrkiet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Maldiverne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Min hustru og jeg har altid drømt om at opleve Amalfikysten og Maldiverne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ísbjörg

  Island – altid Island. Mit fødeland, som også er det smukkeste land jeg kender til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus R

  New York – men er nok ikke sagen med en baby på et halvt år – så må vente et par år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Holm

  I sommerhus i Nordjylland med hele familien inkl. mit lille nye barnebarn, der ville nyde godt af denne feriepakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra varn grøne

  når børnene er blevet lidt større drømmer jeg om at tage tilbage til cambodia og vise dem hvor fantastisk der er, men i år drømmer jeg bare om godt vejr på tunø og hygge med familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Til min barndomsby Fuengirola i sydspanien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Klart smukke Thailand med vores lille mus på 18 mdr. Jeg drømmer og drømmer… Hun skal dog være lidt ældre, så hun får lidt mere ud af det 🙂 Men det fine rejse kit ville være fantastisk til at tage med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har ikke været mange steder i mit liv, så det er svært at vælge et decideret drømmested, men Thailand kunne være et kæmpe hit, tænker jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg drømmer om at tage en tur til Rom med familien. Men jeg tænker at vi masser af gode år endnu, så måske Fanø indtil rollingerne er blevet store nok………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg drømmer om en tur til Thailand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Nu spørger du jo heldigvis om, hvor vi DRØMMER om at tage på ferie og ikke, hvor det er REALISTISK at komme på ferie. Jeg drømmer så forbandet meget om at komme til Californien og svømme med delfiner. Min kæreste har arrangeret en smuttur til Sverige af netop samme årsag, hvor vi også kan opleve det. Det er en bilferie, og ovenstående kit ville være genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Hoi an i Vietnam yndlings by

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Jeg drømmer om at tage på sommerferie med min kæreste og vores dreng på 7 måneder til Den Dominikanske Republik – det ville ikke være så tosset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vi var i Kroatien sidste år med alle vores 4 drenge,det var så lækkert,billigt og børnevenligt,så der drømmer jeg mig hen på ferie igen,men en tur til maldiverne ville også kunne gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Har endnu ingen børn, men det skal ikke vare længe 🙂 ville elske at have det her klar til det sker 🙂 så ville vi nok starte med en lille sommerhusferie hjemme i DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Til Bonbon land. 🙂 Ja, det er ikke så langt, men det er bare dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg håber, vi får råd til at tage til Læsø, når min søster og hendes lille familie alligevel er derovre 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille NL

  Jeg drømmer om en ferie tilbage til Kreta. Har så mange gode ferieminder derfra, så vil elske at komme tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Efter vi har fået børn har vi desværre ikke haft mulighed for at tage på ferie. Så jeg drømmer bare at komme afsted på en familie ferie og give mine piger en god oplevelse. Så om det er et sommerhus i Danmark eller et hotel i Spanien er egentlig ikke så vigtigt. Bare det er hyggeligt og børnevenligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Calgaro

  Min drømmeferie i år er sommerhus i dejlige DK, sammen med min skønne kæreste, vores søn som gerne skulle komme omkring 25 juni og vores lille hund. Og til denne ferie ville præmien her jo være perfekt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • madellen millfors

  Jeg ville elske at bringe min familie til et varmt varmt sted, hvor nærvær er nøgleordet ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  I år drømmer jeg bare om muligheden om at tage på sommerferie, gerne i et sommerhus et sted…
  Men er ikke sikker på vi kommer afsted, da den yngste skal opereres i løbet af sommeren. …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Weinkouff

  Vi drømmer om at kunne tage vores nu 14 dage gamle datter med på bryllupsrejse.
  Vi skal nemlig giftes til august, og drømmer om noget så simpelt, som et ophold i vores telt på en campingplads i Silkeborg. Så kan min kommende mand komme ud på søerne med hans sup-bræt (en slags surfbræt), og vi kan gå hyggelige ture langs søerne imens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis vor herre Kan love at det bliver en lige så god sommer som sidste år, så vil jeg bare gerne være i sommerhuset i skagen. Det var helt fantastisk sidste år, og sådan ønsker jeg det bliver igen denne sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jytte

  håber at vinde til mit barnebarn <3 drømmer om AUSTRALIEN tur-retur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina pedersen

  Jeg drømme om Mexico, men vi skal til Jylland og vil rigtig gerne også til Bornholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Jeg drømmer om at tage min datter med til Thailand. Hun er halvt thai og det er jo bare et fantastisk land. Det må blive, når hun er lidt større og vil huske det bedre.
  I år går turen “bare” til Tyrkiet, vi skal på et Spies Lollo og Bernie – mere børnevenligt bliver det ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Cordsen

  Drømmer om en hyggelig kør-selv-ferie til Italien til sommer sammen med min fantastiske kæreste og vores lille datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  jeg drømmer omen ferie til det smukke Irland men i år går turen til det smukke Djursland
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • brian nielsen

  til thailand ned og besøge min makker, der flyttede derned for mange år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Canariøerne ellernoget a la det, all inclusive børnevenligt.. Jup – jeg er den slappe type på ferie;o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Venedig er min drømmeby hvor Gadefejerne trækker trillebørene gennem snævre, fugtige stræder. Duerne letter fra Markuspladsen. Venedig er som en drøm. Som at træde ind i et teaterstykke. Men kulisserne er ægte nok. og så skal fortovs cafeerne nydes de smukke kondoler prøves i den mest romantiske stil – der er så meget jeg gerne vil se og opleve, i den romantiske by Venedig at jeg kunne skrive hel romaner om det ☀ SMILER STORT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Drømmer frygtelig meget om USA -gerne sydstaterne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Hansen

  Vi skal I sommerhus I blåvand hvor denne pakke ville være fed at ku ta med… Og så drømmer vi om en tur til London så vi ku vise vores lille søn på 14 md frem for vennerne derovre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Funck

  Sikke en dejlig og flot præmie …
  – den ville vi gerne vinde her i familien .. til min datters barn … kunne være så lækkert..
  – vi skal til Bornholm og hygge … så ville være en fantastisk gave …<3

  Lige nu hygger vi i et sommerhus i Kerteminde… og ville allerede nu havde været lækkert med denne flotte præmie … 🙂

  Mvh.
  Jane Funck – janefunck@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Funck

  Sikke en dejlig og flot præmie …
  – den ville vi gerne vinde her i familien .. til min datters barn … kunne være så lækkert..
  – vi skal til Bornholm og hygge … så ville være en fantastisk gave …<3

  Mvh.
  Jane Funck – janefunck@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke A. Neipart

  Der er jo mange dejlige steder, men jeg har altid drømt om at opleve Amalfikysten og Maldiverne :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Et varmt men børnevenligt sted, eksempelvis Mallorca, hvis det blot er et ønske om en opnåelig rejse på nuværende tidspunkt.

  Skulle det være den ultimative drømmerejse, så Hawaii.

  Turen går dog til et sommerhus i Hals i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Drømmer om Spanien 🙂 men efter at have checket priser for en familie med 3 børn, så bliver det nok Tyrkiet i år, så drømmer videre om Spanien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer om en tur til Italien, men det bliver næppe realiseret foreløbigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasia Johanse

  Et varmt sted, måske Grækenland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Tøgersen

  Hvor kunne vi godt bruge denne pakke. Vi skal på camping i år, her i Danmark, med vores to små piger der fylder hhv. 2 år i oktober og 1 år i november.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Drømmer om at vise min mand og børn Indien som jeg er helt vild med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg har altid drømt om at komme til Wales <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  Det er lige det jeg mgl når jeg skal på ferie med den lille prinsesse som kom til verden den 23 – 12 , første ferie også vil det da være lækkert med luxus , det bliver en tur til det jydske så kan de store osse være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Italien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er jo den mest optimale rejse give away til dato!! Jeg deltager og krydser fingre 😀
  Jeg drømmer om at komme lidt væk fra alting – til et sted hvor der bare er strand og ro. Men vi starter lige med to dage i sommerhus, det er også dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  drømmer og en tur til Italien 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Drømmer om ferie i Italien med kæresten og mine/hans børn i alderen 1-18 år ♥️♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg elsker at rejse!! Jeg drømmer om at komme til Afrika, vil rigtig gerne opleve den flotte natur og alle dyrene 🙂 Men i år står den på Rhodos, det bliver nu også ganske godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Wigant

  Jeg vil bare gerne på ferie. Det er ved at være mange år siden vi sidst har været på ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  De fleste menneskers ferie løber ud i sandet, det må gerne være på Mallorca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  frisk bjergluft i de østriske alper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • zandra møllenberg pedersen

  Drømme rejsen er Australien….:).. men vi skal mallorca her i maj, og glæder os nu også rigtig meget til dette:) første gang vi skal have børnene, 9 mdt, 6 år og 8 år med på charterferie… ellers har den stået på kør selv ferie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone wittendorff larsen

  Min kæreste og jeg venter vores første barn, med termin 15.05. Og hvis vi får muligheden vil vi meget gerne med til Barcelona som hans familie har inviteret os med på i efteråret. Derfor vil det være oplagt at bruge denne skønne præmie ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  Jeg drømmer om at kunne tage Esben på 18mdr med ned til hans moster i Bruxelles. Jeg er lige blevet alene med ham og vi trænger bare rul nogle gode oplevelser. Muligvis også en tur i sommerhus i ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Venø Olesen

  Jeg drømmer om en ferie syd på da vi aldrig har prøvet det sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi drømmer om at rejse væk en uge i juni, når vi har en uges ferie sammen alle 4. Hvor er ligegyldigt, bare det er godt vejr og en strand i nærheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marika Leth Kjeldgaard

  Jeg drømmer om, at rejse til Italien sammen med min mand og vores lille datter på 2 år. Vi vil gerne ned på en af de lækre campingpladser, nyde det flotte hav, den lækre mad og en masse sjove oplevelser i børnehøjde ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nederby

  Drømmer om en ferie til Afrika. Gerne Ghana. Da jeg så kan vise min kæreste og datter det land, hvor jeg arbejdede frivilligt for 8 år siden. Et smukt land med søde og gæstfrie mennesker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Jensen

  Jeg vil gerne holde ferie her i Danmark og skulle der være penge til det,elsker jeg Spanien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise kistrup

  Drømmenrejsen går tiol Færøerne – og det er netop der vi skal hen i år :o) Så det kunne være mega skønt at tage disse lækkerier med på tur, da vores klapvogn er noget stor og uhandy i sådan et fly. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Meier Nielsen

  Min drøm er Paris så min datter kan komme i Disneyland , håber da at det en dag går i opfyldelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Drøm og realitet er 2 forskellige ting 🙂

  Nu bad du jo min drømme ferie og det er helt klart første klasses tur til Mauritus med hele familien <3 Andet valget er en tur i Disneyland og det er selvfølgelig også sammen med familien <3

  Disse 2 ferie er afløst af en tur i Lalandia og en tur til Bornholm 😉 Det huer selvfølgelig ikke de store ungerne men jeg er sikker at mindste pigen er glad for at vi ikke skal flyve langt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Drømmer om en måned i Thailand med familien men en dejlig sommer i campingvogn er heller ikke ueffen
  Ferie med familien er fantastisk lige meget hvor
  Så rigtig god sommer til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg drømmer om at tage mit lille barnebarn med på sommerferie i Danmark, hvor ingen i vores danske familie endnu har set hende. Især hendes oldemor ville blive lykkelig for det er hendes første oldebarn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Nielsen

  det ville være så lækkert vis jeg kunne tage mine skønne børnebørn med på ferie til Gardasøen el andre skønne steder i Europa så som Frankrig Slovenien Italien el Kroatien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HElena

  Helt klart Italien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Det er da lige en præmie som vi har brug for. Har en dreng på 1,5, der snart skal over til juniordyne, vores nye bil er en lille Fiat Panda, så kommer vores store klapvogn fra Emmaljunga (købt brugt) til at fylde alt for meget og en rejseseng står vi også og mangler.
  Vi ikke bare drømmer, men har tænkt os at gøre det, tage til Jesperhus Feriepark engang i august. Så det jeg drømmer, er at vinde denne præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til irland, men det bliver det nu ikke, jeg skal cykle rundt på amager og lære øen at kende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Glud

  Jeg drømmer om at tage mit barnebarn og hendes 2 dejlige drenge på henholdsvis 4 mdr. og 4 år på en skøn ferie i Marmaris, Tyrkiet. Vi skulle bo i en familielejlighed med all inclusive og bare slappe af med børnene. Jo, hendes og min mand skulle selvfølgelig også med. Feriepakken vil være perfekt til den tur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Jeg drømmer om at komme til Gran Canaria igen, mit yndlings rejsemål, og helst sammen med min dejlige familie, bl.a. 5 børnebørn i alderen 12-1 år, og det ville være Amalie på 1 år, der skulle nyde godt af den dejlige ferie pakke, hvis jeg var SÅ heldig at vinde.. 🙂

  God ferie til jer, når den tid kommer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria L

  Et Cruise i Middelhavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Vi elsker sommerhusferie i Danmark! Faktisk drømmer JEG om et lækkert spaophold ALENE 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Har en datter på snart 5 mdr. Drømmer om at tage på ferie med hende og manden i mit liv og have tid til at nyde hinanden og god mad ! Drømmedestinationen er en lille dansk ø, nok Samsø, med nyopgravede kartofler, røde jordbær, bølgebrus og min dejlige lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hovman

  Drømmeferien går til Klitmøller med børn og barnebarn, denne sommerferie pakke ville bare være så dejlig at vinde. Sengen kunne være så dejlig til Ludvig på 1 år når han kommer på besøg.
  Dejlige sommer hilsner til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Drømmer om Bali …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H

  Jeg drømmer om sydens sol, hvide sandstrande, turkisblå hav og lange varme sommeraftener der nydes med en eksotisk drink i hånden. Men med huskøb er denne drøm ikke realistisk i år. Den mest realistiske ferie vil være en uge i forældrenes sommerhus – og her vil rejseseng, klapvogn og dyner virkelig være en fantastisk gevinst at kunne tage med. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Michelsen

  Åh, jeg drømmer om sol, vand og varme og at slippe for hverdagens pligter. Om det så er i danmark eller udlandet er faktisk ligegyldigt. Ungerne er vist også ligeglade – bare der er masser af is 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra Primdahl

  Dømmer om en uge i familienstegn. Et sommerhus i Danmark vil være fint, da vi venter lillebror om en måned tid. Så det ville være rart at komme lidt væk hjemmefra og bare nyde samt lære hinanden at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Smed Olesen

  Jeg drømmer om at komme til Island, og besøge min veninde! <3 Det er 9 år siden sidst! 🙂 Men det bliver "kun" til DK! 😉
  Smil fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette I

  Jeg drømmer om at tage min familie med til Thailand, men med to børn under 4 år må det lige vente lidt, da jeg ikke har mod på at rejse så langt når de er små! Det må blive sommer i Danmark, og der ville den lækre pakke være perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Jeg drømmer om engang at tage på ferie til Thailand med hele familien – men for sommerferien i år er drømmen blot at være sammen med familien UDEN at manden lige skal ind og tjekke på arbejdet om der er nogle vigtige mails

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg drømmer om at tage på charter ferie med sol, strand og pool, men med 2 små, hvoraf den mindste er 2,5 mdr. synes jeg det er bedst at vente lidt endnu. Så i år bliver det nok til en ferie hos ungernes oldemor på den anden side af Kattegat. 🙂 Bliver smadder hyggeligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg drømmer om at tage min familie med på en varm ferie i 3 uger mindst. Har aldrig selv været ude og rejse, og tanken om ren afslapning, varme og nærvær er dejlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Åh, i virkeligheden drømmer jeg nok om en storbysferie til New York, men med en 1-årig er en drømmeferie nok nærmere i et sommerhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Guldberg

  Drømmer om ferie i Australien med min familie. Vi trænger virkelig til ro efter lang tid med sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli Hansen

  At rejse til Færøerne eller Island står først på min ønskeliste. Men ved at det kun bliver til en dejlig sommer her i Danmark. Hvor ture rundt i det danske-land er et hit, og overnatninger bliver hos familie og venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard Nielsen

  Åhh jeg synes jeg har mange ferie drømme. En laaaaang køretur ned i solen og varmen, til Kroatien. Gerne med campingvognen eller et familie hotel.
  Eller bare nyde den danske sommer hos familie og venner <3
  Begge steder ville den lækre gevinst være såååå anvendelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg har lige været i Thailand med alle mine børn og børnebørn, det var en utrolig dejlig oplevelse 😉 vi havde en super dejlig ferie 😉 Det havde jeg drømt om i flere år !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Det vil være det perfekt sæt til sommerhuset, hvor jeg også drømmer om en sommerferie i solskin! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Jeg drømmer om at tage min mand og vores søn med til Mexico.. Men det må vente et par år til vi voksne er færdige med vores uddannelser 🙂
  Indtil da tager vi op til mormor og morfar i Skagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Jeg drømmer om at komme i Wiessenhauser Strand med min lille familie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone kruse fuglsang

  lille filucca og hendes mor ville elske den lækre pakke, deler med glæde og følger blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til Menorca

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi drømmer om at tage til Bornholm i 14 dage <3
  Det ville være en kæmpe oplevelse for både voksne og børn <3
  Og når den mindste er større drømmer vi om et par måneder i Sydøst Asien – da vi har rejst der meget begge to, inden vi mødtes og fik børn.

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane k. Calundann

  Island eller Bali når vores fis bliver lidt større ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Vi drømmer om en tur til Italien… dejligt vejr, masser af god mad og ikke mindst italienske is 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Jensen

  Vi skal en tur til Egypten, så sådan et sæt vil være perfekt til min dreng på 1,5 år 🙂 Ellers drømmer jeg om Thailand, men tror vi venter et par år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Min største drøm at tage min mand og vores søn med til USA. Jeg har været der et par gange og vil så gerne have de skal opleve det fantastiske land. Det er dog ikke helt realistisk økonomisk lige pt, så i år holder vi os til en campingtur til Silkeborg i vores nye campingvogn 😉 Hav en dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg drømmer om at tage på camping ferie, gerne i Danmark på bornholm,som jeg synes er et dejligt ferierejse mål i Danmark med mange gode seværdigheder, både for børn og vosne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lige nu er vi ved at bygge hus, så jeg ved ikke, om det bliver til nogen “særlig” ferie i år, men jeg synes nu også Danmark kan være skøn, hvis sommervejret er med os. Hvis ikke, drømmer jeg om ø-charter eller camping i Sydeuropa: noget der er let med børn. På sigt har jeg mange rejsedrømme: jeg elsker at rejse! Men det må komme, når byggeriet er overstået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita Højer

  Lækker præmie. Den kunne vi sagtens bruge, når vi skal til London i maj. 🙂

  Jeg drømmer om en tur til USA igen. Så skønt et land.
  Det bliver dog kun til en tur til Malaga denne sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina w.H.

  Drømmer okay tage min lille familie på 14 dages afslapning – destinationen er lige gyldig bare der er sol og sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min helt store drøm er at mand, barn og jeg en gang skal til USA. Min mand og jeg fik det aldrig gjort før vi fik vores datter, og det er en drøm, som gerne en gang må blive opfyldt.

  Ellers tager vi normalt i sommerhus i DK, som er et must for os, som familie. Især i forbindelse med vores sommerferier. DK er jo også dejligt.

  Ha en dejlig dag 🙂
  Mange hilsner
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg drømmer om en lækker, lang ferie i Italien – Men vi bliver hjemme i år. Konfirmation og studieture har slanket opsparingen 🙂 Men her er jo også dejligt i Danmark, hvis vejret er godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Jeg drømmer om at tage mit lille barnebarn Lucia med på ferie. Gerne en campingplads, hvor sådan en.pakke.med lækkert grej til småbørn var med på tur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bows By Staer - nye farver 2015