Vind 3 x 6 måneders gratis Netflix

#blogevent_fårup2015 – vol 1.0

I søndags var jeg på tøsetur til Fårup Sommerland, sammen med Kornelia. Vi hyggede os med noget mor-datter-tid og det var helt vidunderligt. Jeg nyder at hun er blevet så stor at vi kan gøre sådanne ting og det prioriteres, hver gang muligheden byder sig.

Det var årets første åbningsdag for Fårup Sommerland, hvor der var forskellige foreninger der var særligt inviterede, samt børnecancerafdelinger fra Aalborg Sygehus og Ønskefonden, så vi kunne nyde parken med andre mennesker og stort set undgå kø ved forlystelserne – det var helt fantastisk.

Egentligt var det primære formål for at tage til Fårup Sommerland, at jeg skulle holde et møde med to deroppefra, da der skulle aftales en masse ting i forbindelse med det forestående blogevent oppe i sommerlandet til juni. Vi fik arrangeret mange sjove, gode, lækre og spændende ting, som de inviterede skal glæde sig enormt meget til at få mere info om OG til at opleve. Jeg glæder mig i hvert fald helt enormt meget og det bliver fedt at se resultatet af al den tid jeg allerede har brugt og de mange timer jeg kommer til at bruge den næste måned også!

fe4    fe7 fe6fe8 fe2fe1       

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind 3 x 6 måneders gratis Netflix