Vind en stor sikker feriepakke

Vind 3 x 6 måneders gratis Netflix

For noget tid siden blev jeg en del af streamteamet på Netflix, men det har jeg aldrig rigtig fået præsenteret herinde på bloggen, men umiddelbart har det nok heller ikke den store betydning udover at jeg engang imellem vil komme med lækre konkurrencer og give mine anbefalinger på, hvad jeg synes du skal se alene, med kæresten eller præsentere børnene for.

Da det er første gang jeg præsenterer det her for dig, vil jeg give dig et lille udsnit af, hvad vores favoritter på Netflix er, enjoy:

011

Leonora ELSKER at se Grøntsager i Huset – der er mange farver og det hele er meget børnevenligt. Når det er tændt, så kører det mest bare i baggrunden for mig, så jeg ved faktisk slet ikke, hvad det handler om, men hun er meget fanget af det og bliver så glad og danser, når hun hører sangen i starten.

gf

1234

Kornelia har to absolutte favoritter; Jessie og My Little Pony. Umiddelbart er hun måske ikke lige i målgruppen for Jessie, men hun ELSKER både Emma, Ravi, Luke, Bertram, Fru Kipling og selvfølgelig Zuri, der klart er favoritten af alle de skøre i familien Ross. Jeg må indrømme at jeg synes det er én af de serier til børnene, som er til at holde ud til at se. Der er meget fokus på, hvad god opførsel og moral er, så der er meget at tale om både under og efter vi har set det.

My Little Pony har også et stort omdrejningspunkt om, hvad gode venner er og Kornelia kender selvfølgelig alle figurerne heri og værelset er fyldt med bamser, figurer og malebøger med MLP.

012

12345

8754

Jeg har set alle sæsoner af Mad Men og jeg er fuldstændig tryllebundet. Jeg elsker alt ved denne serie; tøjet, dramaerne, de flotte mænd og selve den del at det hele foregår på et reklamebureau. Jeg synes det er vildt sjovt at se, hvordan der knokles, drikkes og forhandles.

Orange Is The New Black var det første jeg så på Netflix. Jeg var solgt! Både til hele konceptet med at kunne se fede serier så nemt og så er OITNB virkelig en serie der rummer det hele og man kommer sådan til at holde af hovedpersonen Piper, selvom hun gang på gang gør det hele svært for sig selv.. og ofte mange andre omkring hende.

Jeg tror jeg prøvede to-tre gange at få tændt for The Walking Dead, men slukkede igen ret hurtigt, da jeg var hunderæd for den døde pige der går rundt blandt nogle biler i aller første afsnit. Som jeg husker det. For nu har jeg set alle afsnit på Netflix og jeg synes det er så fed en serie. Pludselig så jeg ikke de klamme døde der går rundt med alle mulige ulækre skader og lyde, men blev fanget af historien, viljen for overlevelse og håbet – det bed sig fast i mig og jeg ville ønske der var flere sæsoner på Netflix.

010

Martin og jeg har set alle tre sæsoner af thrillerserien House of Cards og det er klart en serie jeg anbefaler andre. Her er virkelig noget af det hele – vold, sex, drama, politik, kærlighed, mystik, lækkert tøj og et uforstående håb om at det hele lykkes for den ellers meget usympatiske, ret farlige, spydige, hensynsløse og utrolig manipulerende Francis Underwood.

Det var min topliste på Netflix lige nu og du kan måske blive den heldige vinder af 6 måneders gratis Netflix, da jeg som sagt skal finde 3 heldige vindere. Det du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar til indlægget her, hvor du svarer på spørgsmålet:

“Hvilken af ovenstående serier tiltaler dig mest?”

Jeg trækker 3 heldige vindere mandag den 18. maj

Indlægget bringes i samarbejde med Netflix

76 kommentarer

 • Troels B.

  Jeg vil så gerne i gang med House of Cards. Min kæreste derimod vil uden tvivl elske Orange Is The New Black, så hvis jeg vinder, bliver vi begge glade! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Min kæreste og jeg startede på at se House of Cards, da vi boede i USA i en periode. Vi nåede at se hele 1. sæson, og den serie er jo seriøst for fed!! Da vi kom hjem igen måtte vi erkende, at vi begge savnede serien helt vildt, men budgettet er desværre ikke til et Netflix abonnement lige nu, hvor jeg står uden indtægt. Derfor ville lykken uden tvivl være, hvis vi igen kan genoptage vores Netflix besættelse – og på samme tid kan vi så drømme os tilbage til vores amerikanske eventyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Er totalt hooked på The Walking Dead. Det ligger også i familien, hvor min kusine var til Comic-Con, hvor hun fik et kram fra Daryl:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med Orange is the new Black! Glæder mig så meget til næste sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Andreasen

  Jessie hi hi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Har hørt så meget om House of cards. Så det er helt klart den jeg gerne vil se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil helst se ‘Orange is the new black’, eller ‘House cards’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus R

  House of Cards! Bedste serie siden twinpeaks !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Jeg må være ærlig at indrømme at jeg er helt vild med orange is the new black og jeg glæder mig til der kommer flere sæsoner (!!).
  Jeg har tænk lidt på House of cards, da alle jeg har snakket med virkelig synes den er god. Så det er nok den næste serie jeg begynder på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M

  Er VILD med Mad Men – og måske især pga at den virkelig overraskede mig!! Havde slet ikk opfattet at det var det den handlede om så faldt pladask for den og fik set afsnittende overordentligt hurtigt:-) er dog også stooor tilhænger af House of Cards;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  House of cards ville jeg elske at se, nu har jeg hørt SÅ meget om den serie :-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Orange is the new black kunne jeg godt tænke mig at se 🙂
  Er sikker på, at børnene vil være ellevilde for at se nogle af alle de børnefilm og tegnefilm der ligger derinde 🙂
  Mvh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg elsker House og Cards

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Walking dead 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Min mand overtalte mig til at prøve Walking Dead sammen med ham og jeg var hooked med det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg hos min kæreste og jeg er The Walking Dead helt klart favoriten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Oitnb Eeeelsker jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Ville super gerne se Orange is the new black 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  helt klart orange is the new Black 😀 glæder mig helt tosset til den nye sæson, som heldigvis snart kommer!! I den forbindelse vil det jo være perfekt at vinde et abbonement 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Tøgersen

  The Walking Dead! Min kæreste gider ikke at se serier, men jeg elsker det. Han tuller rundt i haven imens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane Ditlev

  Orange is the New Black og House of cards og masser af børne serier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orange is the new Black og mad men er også favoritter her, og så elsker jeg White collar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  er vild med Dexter
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fed præmie
  Jeg er helt vild med “Orange is the new Black”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille NL

  Orange is the new black.. Den er god! Glæder mig til sæson 3 kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg vil sige Orange is the new black, fordi der venter jeg spændt på sæson 3… de andre er set 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Calgaro

  Jeg er vild med orange is the New Black! Og kan ikke vente til næste sæson kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg tror at det må være Orange is the new black. Jeg er igang med Blacklist, men må have noget at lave imens jeg venter på nye afsnit!

  Jeg har aldrig haft Netflex, men tror jeg ville komme til at bruge det så rigeligt! (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Både mad men og house of cards lyder som nogle srier der ville fange mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orange is the new black – helt klart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Må jo blot BLANKT erkende, at jeg har set sindssygt meget på netflix. Phew, det grænser sig til misbrug. Jeg var vild med alle tre voksenserier, du nævner. House of Card er jo for VILD; jeg kan slet ikke beskrive, hvor vil jeg synes, Kevin Spacy er. Dét MÅ være min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  Dexter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ultimative favorit er OITNB – den er simpelthen hilarious. Glæder mig til næste sæson.

  Min datter ser ikke specielt meget Netflix. Der er ikke lige nogle serier eller film, som tiltaler hende foruden Dora the explorer. Men det er hun til gengæld også meget begejstret for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tæller ned til 12. juni hvor næste sæson af Orange is the New Black kommer. Det står faktisk i kalenderen;o
  Ellers er lillepigen OVERLYKKELIG at det har kommet flere My Little Pony (og endnu flere hvis man lige finder hola;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Orange is the new black. Jeg er ikke god til at følge med i serier, så Netflix er genialt. Der kan jeg altid komme tilbage, hvis jeg kom til at gå midt i et afsnit.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Mad men! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg må med skam meddele at selvom jeg fyldte 29 i går, så ser jeg også Jessie. Jeg synes det er en sød, lettilgængelig serie der også er ret fin til den rigtige målgruppe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  House of cards. Har endnu ikke set den, men overvejer det, har hørt godt om den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  Orange is the new black 🙂 jeg er kæmpe fan af den serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  Orange Is The New Black
  har set den og den er helt fantastisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  House of Cards

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  The Walking Dead er helt klart min favorit 🙂 Jeg venter på, at der snart kommer flere afsnit 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Herhjemme er Jessie ret populært. Så populært, at jeg kan stadig høre tema sangen i mit hoved når hun slukker på det! Og værelset er pyntet som en sand Jessie fan: sengetøj, puder, tæppe, plakater og bøger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  The Walking Dead og House of Cards – Jeg har endnu ikke set nogen af dem,,,
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Jensen

  Jeg kan godt lide at se House of Cards 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Meier Nielsen

  Walking dead – har jeg set hvert afsnit af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana P

  OITNB fordi jeg har hørt så meget om den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Det er helt klart Orange is the new black 🙂 Lige nu er jeg dog igang med Blacklist 🙂

  PS. har du set at der lige er kommet en ny MLP app? Den hedder My Little Pony – Cutie Mark Chronicles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  House of Cards ! Amerikansk politik er cool og multiglobal på en helt anden og langt mere storslået måde end vores hjemlige andedam, og Kevin Spacy er mindst ligeså cool !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Orange is the new black er også en af mine favoritter!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Michelsen

  OITNB er også det første jeg så og er virkelig en favorit. Glæder mig til næste sæson kommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Vil gerne vinde, så vil jeg se House of Cards. Lyder som en rigtig god serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ofelia

  Jeg glæder mig virkelig til næste sæson af Orange is the New Black og så er jeg lige begyndt på House of Cards og jeg er virkelig fan! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette F

  Jeg er smaskhamrende forelsket i Orange is the new black.. Og med kun 43 dage til sæson 3 udkommer, kan jeg næsten ikke være i mig selv af begejstring 😀

  Kh, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAD MEN. Har det præcis som dig med denne serie. Venter og venter på den nye og sidste sæson, der lige har hft præmiere i USA.
  Men listen er jo lang af yndlingsserier på Netflix. House og cards, Breakout Kings, Orange Is the new Black, Breaking Bad (sindsyg vild serie), Suits, Homeland…. Jeg kunne blive ved.. 🙂 serie-junkieeee 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er KÆMPE Orange is the New Black fan! Krydser fingre 🙂

  God torsdag aften/hvedespisning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane k. Calundann

  Helt klart OITNB – glæder mig til næste sæson kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • House of Cards er en super serie den bliver slugt rådt … ville elske at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og datter har fulgt Walking dead. Selvom jeg også syntes den var for ulækker i starten, så har du ret i at man bliver fanget af historien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke johansen

  jeg ville elske at ha’ mulighed for at serien house og cards.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Orange is the new Black er fantastisk!

  Men House of Cards er favorit! Hele tiden overraskende og vilde karakterer ! Jeg elsker Claire! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli Hansen

  The walking dead. Når sofaen kalder og der skal slappes totalt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Orange is the new Black er også min favorit, så venter med med spænding på den sæson. Har set alle afsnit af New Girl og er igang med Drop dead Diva. Mine piger på 3 og 5 er vilde med my little pony, barbie og trollz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil rigtig gerne se Orange is the new black 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Pawelczyk

  House of cards

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kristensen

  House of cards – specielt første sæson fangede mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Orange is the new black!
  Den lyder mega god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har først lige lært Netflix at kende og er lige nu i gang med Homeland, som er rigtig god.
  Men vores abonnement udløber på lørdag, så jeg håber, jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone kruse fuglsang

  ville elske at se Black har hørt så meget godt om den, deler med glæde og ønsker alle god forlænget wekend, lækker side 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Orange Is The New Black , er en rigtig god serie, den skal helt sikkert ses. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  My Little Pony… *S*
  Jeg ser ikke ret meget tv og er ikke til serier…. Min mand er ret vild med serier men har sjældent tid. Vores døtre er jeg ret sikre på ville elske Netflix og My Little Pony ville nok være et stort hit. Det kunne være sjovt at prøve Netflix og se hvor meget det ville blive brugt. Jeg er ret sikker på min mand og vores døtre ville synes det var fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatma ozturk

  elsker serien hanibal og Dexter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Sandgaard

  House of cards. Undres lige som dig over at man hepper på Underwood, for sympatisk og sød og rar er ikke ord der passer til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Orange Is The New Black – har kun set første sæson, men skal have set den anden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  The Walking Dead er SÅ meget yndlings herhjemme 🙂 House of Cards er jeg dog også tosset vild med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Er helt solgt til orange is The new black,tror jeg så alle afsnit på 14 dage og kan ikke vente til næste sæson kommer 🙂
  Prøvede at gå i gang med house of cards, da mange havde snakket så varmt om den,men opgav efter 3. Afsnit,den fangede mig slet ikke.
  I øjeblikket er jeg i gang med new Girl,den kan også anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind en stor sikker feriepakke