• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Få -25% hos MILK Copenhagen i weekenden

Fødselsdagskager

I søndags var vi til fødselsdag hos min svoger, hvor min søster bød på det vildeste kagebord. Et kagebord der ville gøre en sønderjyde misundelig! 

Udover kagebordet der bestod af hindbærroulade, gulerodskage, hindbærsnitter, chokolade cookies, chokoladekage, chokoladelagkage og tarte au citron, havde min søster også valgt at bage lækre store gulerodsbrud. ALT var lavet fra bunden og blev ordnet mens vi var i cirkus nogle få timer. Jeg forstår slet ikke, hvordan hun kan gøre det og jeg er meget imponeret!  
           

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få -25% hos MILK Copenhagen i weekenden