• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Fødselsdagskager

Vinder af stor sikker feriepakke

I går fik jeg trukket en heldig vinder af den store lækre sikre feriepakke fra Coops del af deres webshop med fokus på baby. Der har været rigtig stor deltagelse i denne konkurrence og jeg forstår jer virkelig godt. Den er da super lækker! Desværre har jeg kun kunne trække én heldig vinder og jeg håber den vil bringe stor glæde på årets ferie i sommerhus hos vinderen.

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 19.32.09

Vinderen blev Marie

Kæmpe stort tillykke til Marie – jeg sender dig en mail, så jeg lige kan få dine adresseoplysninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fødselsdagskager