• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Kom nu Kornelia

Barcelona vol. 1.0

Jeg er i Barcelona. Med min mor og søster. 

Her er helt fantastisk – jeg nyder virkelig at være her. Samtidig med har jeg hjemve så det aller inderste i mig slår knuder. Turen var tiltrængt som et lille afbræk på en meget travl hverdag, det er pragtfuldt og jeg vil meget gerne afsted med mor og søs igen. 

Barcelona er en skøn by. Vejret er vidunderligt. Jeg tror jeg er forelsket. Også selvom jeg ikke forstår et kvæk af, hvad de siger. De forstår heller ikke mig. Jeg går mere end både mine fødder, ben og ryg synes om. Jeg shopper mere end jeg burde. Jeg forstår heller ikke helt den der del med siesta og aftensmad kl 20.30-22.30. Og så er der nogle steder en mangel på service i tøjbutikkerne, som jeg aldrig før har oplevet. De er så sure og nærmest nægter at hjælpe. Men jeg er stadig forelsket. For størstedelen er nogle vidunderlige mennesker – i går fik jeg en appelsin af en spansk dame, da vi sad og spiste frokost. Og det er den bedste appelsin jeg nogensinde har smagt. Sød og saftig. 

Byen summer af liv og børn. Maden er ualmindelig lækker. Og billig. Byen er smuk, overkommelig og meget interessant. Det er uforstående billigt at shoppe. Der er oceaner at spare. Så jeg har selvfølgelig shoppet lidt ekstra. Jeg har fået den bedste mojito nogensinde. Måske jeg skal have en mere inden vi skal hjem. Det må blive i dag. For allerede i morgen hopper vi på bussen mod lufthavnen. 

Mit hjerte hopper en ekstra gang over at jeg lige om lidt skal hjem og kysse på min lille familie igen. Og min hjerte kan ikke forstå at turen nærmest allerede er ovre. Tiden flyver, når man hygger sig. 

Det er nok også grunden til at vi endnu ikke har været i seng før midnat hernede og at det allerede er sidste dag. Det er og har været helt fantastisk at være på denne tøsetur. Jeg kommer med en mindre rejseguide, når jeg engang er landet derhjemme. 

Indtil da kan I lige se nogle af billederne fra IG, hvor jeg pt deler med en lidt højere frekvens end her på bloggen. Du kan finde mig under brugernavnet @diarydk

   
         

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kom nu Kornelia