Barcelona vol. 1.0

#blogevent_fårup2015 – vol. 2.0

Det er et par dage efter den store dag. Jeg er træt. Glad. Og meget tilfreds! I weekenden skulle eventet i Fårup Sommerland afholdes og jeg var simpelthen så spændt på, hvordan det hele skulle gå. Her på den anden side af eventet kan jeg ånde lettet op. Jeg er ret sikker på at alle deltagerne til eventet havde nogle dejlige dage.

Jeg kan lige ridse op, hvad eventet egentlig gik ud på og hvad bloggerne blev tilbudt. Først og fremmest var eventet for en god portion livstils- og mommybloggere fra hele landet. De var inviteret til Nordjylland med deres familier for at opleve området og selvfølgelig Fårup Sommerland. De var alle blevet tilbudt overnatninger fra fredag-mandag og fuld forplejning i Fårup lørdag, hvor der var blevet arrangeret en skattejagt for dem og derudover var der åbnet op for Falken og Orkanen udelukkende for os en time før åbningstid. Derudover var der dog fri leg for bloggerne og deres familier, så de kunne nyde forlystelser og tid med hinanden.

Her er nogle af de billeder jeg tog op til eventet, hvor der skulle ordnes invitationer, overnatning, skattejagt, konkurrencer, samarbejdsaftaler, velkomstpakker og goodiebags.

Skærmbillede 2015-06-09 kl. 20.44.09 Skærmbillede 2015-06-09 kl. 20.44.53 Skærmbillede 2015-06-09 kl. 20.47.08

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Barcelona vol. 1.0