• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Er du den heldige??

Skallerup Klit

sponsoreret

For første gang nogensinde har vi besøgt Skallerup Klit og jeg ELSKER DET! Jeg synes det er det fedeste resort – både Martin, pigerne og jeg nød at være der! Vi hyggede os i den dejlige feriebolig, vandland, legeland, gården og med at lave bolcher. Derudover var jeg også i baren med nogle af de andre bloggere der også deltog i #blogevent_fårup2015 og det var virkelig hyggeligt! Martin og Mads (min venindes mand) var nede og bowle og drikke øl en aften – jeg er vild med at feriere med dem og jeg håber ikke det bliver sidste gang!

IMG_4891IMG_4908IMG_4912_2IMG_4923IMG_4939

Skallerup Klit har super meget at byde på for både store og små. Til eventet i Fårup havde vi ret godt vejr, du kan se mere lige her, vi var desværre ikke helt så heldige resten af weekenden, men det mærkede vi faktisk ikke for der var så mange ting at give sig til indenfor også i Skallerup Klit, som vi benyttede os af.

IMG_4954IMG_4958

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er du den heldige??