• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Hvad skal jeg lave 2015?

Bikiniklar – not so much…

Uanset om jeg har strækmærker, for meget fedt på maven og sidebenene, løs hud og post amme-bryster (x2), så har jeg købt mig en bikini til årets badeferie til Kreta. 

Indkøb af bikinien, sammen med min søde veninde i går, blev selvfølgelig lige fejret med en kæmpe is. Nok den dummeste beslutning i lang tid, taget i betragtning af at jeg om meget kort tid skal stå, gå, ligge, lege og bade i to forholdsvis små beklædningsdele. 

Jeg har ikke haft andet på end min graviditetsbadedragt, siden jeg var gravid med Kornelia. Så det bliver spændende, hvordan jeg kommer til at have det med alt det blottede hud. 

Nu skal jeg den næste måneds tid have lukket munden. Jeg vil se, hvad jeg kan gøre for at komme bare lidt ned i vægt, inden vi skal afsted. Og ja ja, jeg ved godt at der ikke kan ske mirakler på en måneds tid, men lidt har også ret. 

Jeg er så småt gået i gang med at lave pakkelister – både i hovedet og som noter på telefonen. Det er nogle ret lange lister. Og jeg skal snart have spurgt jer til råds om at rejse med børn. Hvad skal vi huske? Hvad er nice to have og hvad kan vi slippe for at tage med. 

3 kommentarer

  • Line

    Tak vi har en skøn ferie, der er 33 grader idag, så nej der bliver ikke koldt om aftenen her, men når vi har været i Grækenland har temperaturen ofte været lidt laver så jeg ville da tage et par skønne cardigans med 🙂

    Jeg ved ikke om ørepropper er nødvendige men jeg husker selv hvor ondt jeg fik i ørene når vi fløj da jeg var barn, så better safe then sorry, jeg bruger dem selv og det samme gør min datter, hun er ikke tosset med dem men accepterer det (ved opstigning og ca den sidste time inden landing) og hun får ihvertfald ikke nødt i ørene – hvis du opbevarer dem i æskerne, kan de sagtens bruges på flere rejser.

    Mælkesyretabletterne er for at “hjælpe maven lidt”, deres bakterie kultur i udlandet er anderledes end i Danmark (derfor man blandt andet heller ikke drikker deres vand – skyl også frugt o.lign i flaskevand inden i spiser det med undtagelse af melon, banan o.lign der jo har skræld på) desuden gør varmen at bakterierne vokser og trives meget bedre – jeg bruger selv Matas eget mærke og Karla får så tyggetabletterne fra semper.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Ørepropper til flyet til børnene – man kan købe dem på apoteket til ca 75 kr pr par og de er trykudlignende

    Plaster og Panodil junior har vi også været glade for og i Matas kan man købe mælkesyrebakterer som tyggetablet til børnene fra semper – de er med jordbær smag og datteren på knap fire er tosset med dem

    Vi har også købt Elsa og Anna blad og prinsesse blad med, der er godt med aktiviteter til flyet (læse historier, male prinsesserne, skrive efter stregerne etc.) og så gik vi i tiger og købte lidt forskelligt (tusser, puslespil til at male på, vende spil man selv skal tegne på, en pose perler med snor)

    Badedragt (du ved, dem med lidt ærmer og lidt ben) med uv beskyttelse og ligeledes badehat med uv beskyttelse, så er det hurtigt at spraye resten af ben, arme og ansigt med faktor 50 når de tosser rundt udenfor i vandet/solen.

    Det er vist det vigtigste ud over billetter, rejseforsikring, pas og penge – tøj o.lign kan man altid købe billigt og vi ender altid med at hun kun vil gå i de kjoler vi køber når vi er afsted (vi er i Tyrkiet pt og her er der Elsa og Anna kjoler i hobetal til hvad de svarer til 40-50 danske kr pr stk og ca 25 danske kroner for t-shirts med dem)

    Rigtig god ferie 🙂 og mht bikini, who cares vær du bare stolt af den krop der har givet jer to skønne skønne døtre og nyd solen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • diary

      Hvor er du bare sød Line – du har helt ret! Jeg må have lavet en lille pakke til flyet, så pigerne kan blive lidt underholdt på turen. Er ørepropperne nødvendige? Jeg tror ikke nogle af pigerne vil have dem i deres ører alligevel?!

      Hvad bruger du mælkesyrebakterierne til?

      Fortsat rigtig god ferie til jer i Tyrkiet. Bliver det ikke koldt om aftenen/sidst på dagen, når man er sydpå?

      KH Kamilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg lave 2015?