• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Vind økologiske SBRØD fra Kims

Hvad skal jeg lave 2015?

Mandag morgen var jeg til min sidste eksamen på studiet. Det gik godt, hvilken var over al forventning på grund af sygdom op til deadline på den skriftlige del af min afsluttende eksamen. Jeg kunne forlade skolen i mandags med et 10-tal på papiret, hvilket jeg er ovenud tilfreds med, da jeg var meget nervøs for om jeg overhovedet ville være i stand til at bestå med den skriftlige del og synes faktisk også der var en del inde til den mundtlige eksamen jeg ikke kunne svare på. Mit hovede må have drillet mig, for både vejleder og censor kunne lide min opgave og synes jo jeg gjorde det hele til en samlet 10’er, så jeg er meget glad!

Nu er jeg færdig med at være studerende og er derfor på jagt efter et job. Jeg vil selvfølgelig gerne lave noget grafisk, men derudover vil jeg også vildt gerne have noget kommunikation, blandt andet på de sociale medier, nyhedsbreve og virksomhedsblogs. Og at arbejde med eventplanlægning og lignende, ville bestemt heller ikke gøre noget. 

Så har du et job til mig? Eller støder du på et opslag eller hører du om et lignende job som ovenstående i dit netværk, så lad mig lige høre om det. Ikke? 

Martin forkælede mig og inviterede mig på Pingvin mandag aften, hvor vi hyggede og nød noget virkelig lækkert mad. Pingvin har aldrig skuffet mig og vi kommer forhåbentlig snart igen. 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind økologiske SBRØD fra Kims