• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Bikiniklar - not so much...

Hvorfor?

? Tager det Martin maksimum 10 minutter at putte pigerne, når det tager mig mellem 1-2 timer (!!) når jeg er alene med dem?

? Kan jeg ikke finde en ordentlig tørshampoo? (Kom gerne med gode forslag på en lækker tørshampoo til  nordisk fladt leverpostejsfarvet hår..)

? Er der så meget forskelligt UV-badetøj til pigerne at vælge mellem?!

? Er det lige at den lækre danske sommer stadig bliver ved med at tage røven på os? Vi er over halvvejs inde i juni.. Are you kidding me?!!

? Er det at de plejeprodukter jeg virkelig ønsker mig fra Clinique er så dyre? Damn you fire ugers karantæne fra A-kassen.. 

? Glemmer jeg hele tiden at jeg skal have bikini på om lidt?

? Er jeg så tyk, at min store pige ligefrem tvivler på om jeg overhovedet har en navle..? 

? Er det først nu, hvor livet på arbejdsmarkedet (forhåbentlig snart!) går i gang, at jeg føler mig en lille smule voksen? 

? Bliver sutter HELE TIDEN væk? 

? Kan jeg ikke finde to pæne solhatte til pigerne? Uden for meget pang og tjubang.. 

5 kommentarer

 • Line

  • Tager det Martin maksimum 10 minutter at putte pigerne, når det tager mig mellem 1-2 timer (!!) når jeg er alene med dem?

  Fordi de VED at de kan få dig til det og de nok synes det er hyggeligt – børn forstår ofte meget mere end vi giver dem “credit” for. Så hvis du bare bestemmer dig for hvordan det skal forgå og snakker med dem om det, så accepterer de det garanteret hurtigt – herhjemme forstår hun fint hvad der skal ske/jeg vil have, hvis bare vi fortæller hende det (hun bliver 4 i september)

  • Kan jeg ikke finde en ordentlig tørshampoo? (Kom gerne med gode forslag på en lækker tørshampoo til nordisk fladt leverpostejsfarvet hår..)

  Pas… Det erholder ikke lykkedes mig endnu…

  • Er der så meget forskelligt UV-badetøj til pigerne at vælge mellem?!

  Så de har noget at vælge mellem, alle ved jo at man ikke kan få for meget badetøj 😉 Vi har købt to fra Molo inden vi skulle afsted, en med tropiske fisk og også badehatten dertil og en mørk lilla med pink lynlås og logo.

  • Er det lige at den lækre danske sommer stadig bliver ved med at tage røven på os? Vi er over halvvejs inde i juni.. Are you kidding me?!!

  Sommer i Danmark er nu aldrig rigtig helt som man kunne ønske (synes jeg). Vi rejser gerne i juni og satser så på at sommeren kommer når vi kommer hjem igen i starten af juli.

  • Er det at de plejeprodukter jeg virkelig ønsker mig fra Clinique er så dyre? Damn you fire ugers karantæne fra A-kassen..

  Prøv at holde øje med hvornår der er club salling arrangement næste gang, der har de 20 % på næsten alt – det er jo også værd at tage med.

  • Glemmer jeg hele tiden at jeg skal have bikini på om lidt?

  Som jeg skrev i et af dine andre indlæg, who cares, vær du bare stolt af at din krop har båret på to skønne piger og nyd solen. bare du nyde ferien og har det godt med dig selv så tænker andre altså ikke over det.

  • Er jeg så tyk, at min store pige ligefrem tvivler på om jeg overhovedet har en navle..?

  Vis hende den?….

  • Er det først nu, hvor livet på arbejdsmarkedet (forhåbentlig snart!) går i gang, at jeg føler mig en lille smule voksen?

  Aner det ikke, man er nok så gammel som man føler sig, jeg kan fx tage mig i at kigge på min datter og tænke “hvad skete der lige der, jeg er jo slet ikke blevet fire år ældre, så hvordan søren kan det være hun snart bliver fire….”

  • Bliver sutter HELE TIDEN væk?

  Har du overvejet om i har en helårs drillenisse boende?!…

  Hvad med at finde et glas til sutterne og så kan det jo være en skattejagt hvor børnene skal lede efter sutterne ind imellem, så glasset aldrig bliver tomt.

  • Kan jeg ikke finde to pæne solhatte til pigerne? Uden for meget pang og tjubang

  Har du tjekket dem fra MarMar? De er søde og pastelfarvede synes jeg, måske de er på udsalg på boozt nu jeg tænker efter.

  Jeg har også købt to fra idaT, en violet og en skrap gul, og den gule er altså klart datterens farvorit.

  Vi har også en fra katvig, den er også rimelig stille i farverne, den vi har ihvertfald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • diary

   Haha – tak for dine skønne og sjove svar! Jeg skal klart have vist hende min navle og må i gang med at få shoppet det badetøj mens der er udsalg 😉
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har efter laaaang tids søgen, og en hel del penge fattigere, endelig fundet den perfekte tør shampoo !!
  Har købt billige slags i supermarkedet og diverse slags hos frisøren.
  Men gennem IG så jeg en dag et tip om tørshampooen fra Aussie – den duer, og tryller med min tynde garn og gør sit arbejde !! Den fåes i Matas, Føtex, Normal mfl.
  Den VIRKER og giver en super struktur til mit flyvske tynde hår. Faktisk bruger jeg den også selvom mit hår er ny vasket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • diary

   Hej Anette, Tak for din kommentar, det betyder meget du tog dig tid til at skrive til mig.

   Hvor lyder det da bare helt perfekt – jeg må have købt en Aussie tørshampoo. Tak!

   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruge den tør shampoo der hedder et eller andet med Bal…… Kan købes i Matas og Normal og fået i mange forskellige varianter, nogle med duft. Den synes jeg er god.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bikiniklar - not so much...