Jagten på Tandløs

Godnat og sov godt

Kornelia har længe gerne ville sove i en natkjole fremfor pyjamas og det har nærmest dagligt været et ønske der er blevet nævnt hver dag omkring sengetid. Hun er en rigtig pige der gerne vil have kjole på hver dag og hun blev LYKKELIG, da jeg havde købt denne blomstrede sag til hende i H&M. Jeg kunne ikke stå for den og til 129,- er jeg overrasket over kvaliteten her efter fem ture i vaskemaskinen – den er stadig som ny.   

Vi har fået en ny bog ind af døren, som jeg har fået lov til at anmelde. Indtil videre må jeg sige at den har bragt en del spørgsmål med sig. De fleste nogle jeg nemt har kunne svare på, men der har også været et par stykker, hvor jeg har undviget lidt – måske synes jeg der er nogle ting hun ikke behøver vide i en alder af 4,5 år, men primært har den bragt gode samtaler i gang og så elsker jeg, når en barnehjerne får frit spil – spørgsmålene er jo både uendelige og forunderlige. Mere om det en anden gang…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jagten på Tandløs