Hvorfor?

Jagten på Tandløs

En tidlig torsdag morgen hoppede jeg på flyveren med Kornelia og Leonora, med kursen mod København. Leonora skulle over og hygge med sin farmor og bedstefar heletorsdagen, mens Kornelia og jeg var på tøsetur med shopping, cafébesøg og dragejagt.


  

 

Kornelia var overvældet over at blive mødt af dragekage, slik i massevis på gulvet og en lækker omgang tapas, som var tilpasset både store og små. Vi fik lov til at smugkigge på det aller første afsnit af “Dragerytterne: Kapløb til kanten”, som blev Kornelias første møde med blandt andet Tandløs og Hikke, som sidenhen er blevet meget populære både i leg på værelset og i stuen, samt underholdning på Netflix.
  

Vi var på dragejagt i Frederiksberg Have og sluttede af i Søndermarken, hvor børnene skulle i lære som rigtige dragejægere nede i Cisternerne. Det var en vidunderlig oplevelse for Kornelia og jeg blev flere gange rørt over, hvor stort det var for hende. Hun fik virkelig flyttet nogle grænser. Og når jeg har sådan nogle oplevelser med hende, så har det jo også været en skøn dag for mig.

Dragerytterne:  Kapløb til kanten, som er på Netflix lige nu, kan virkelig anbefales. Umiddelbart troede jeg ikke det ville fange Kornelia, da hun er en rigtig pige-pige, men hun er tryllebundet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvorfor?