Afstem dine forventninger til ferien

Produkter fra Clinique til tør, sart og kombineret hud

Min ønskeseddel fra Clinique er lang. Jeg har i mange år sukket efter at finde en plejeserie der passer til mig, så jeg ikke behøver at have produkter fra 7-8 forskellige mærker og så egentlig ikke rigtig have noget der passer fuldstændig til min hud eller som komplimenterer hinanden særlig godt. 

Jeg var for nogle måneder siden i Matas for at få lavet en opdateret hudanalyse og den søde pige fra Clinique lavede en liste i prioriteret rækkefølge til mig med de ting hun ville anbefale der skulle kunne dække mit behov og give min hud den aller bedste behandling. 

  

Her er listen over produkter, i prioriteret rækkefølge, til min hud. (Hudtype 2)

1. Facial Soap mild 

2. Clarifying lotion 

3. Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 

4. Superdefense SPF20 – Daily defense moisturizer
5: Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer
6: Anti blemish claryfying lotion

7: Take the Day off – Cleansing milk

8: Moisture surge overnight mask
9: 7 day scrub

10: Clinique Sonic System Vibrerende rensebørste

Jeg skal have produkter til hudtype 2, da min hud er tør, sart og kombineret. Jeg har som udgangspunkt en ret ren og ligetil hud, men mit ansigt er (efter jeg har fået børn) begyndt at reagere på homonelle og emotionelle forandringer i mit liv. Så et par dage inden min menstruation eller hvis jeg sover for lidt (!!), har for travlt eller er ked af noget, så kan jeg se det på min hud. Det gør mig egentlig ikke så meget, da det ikke er så voldsomt at jeg ikke kan skjule det med makeup, hvis det bliver nødvendigt, men jeg kan jo ligeså godt gøre noget for at undgå det. Og jeg har i en periode haft testere med hjemme, så jeg ved at de produkter på listen kan hjælpe mig. Og så er det vel aldrig for tidligt at gå i krig mod unødvendige og tidlige jeg-er-mor-og-sover-alt-for-lidt-rynker. Vel? 

Bruger du produkter fra Clinique eller har du gjort? Hvad er dine erfaringer? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afstem dine forventninger til ferien