Produkter fra Clinique til tør, sart og kombineret hud

Venindehygge de luxe

Som tak for hjælpen til min dejlige venindes barnedåb, var jeg blevet inviteret ud på venindehygge. Planen var at vi skulle ud og spise, have nogle drinks og så skulle Trine sove hjemme hos mig.

Torsdag morgen/nat var Leonora dog vågnet kl 03.20 og mente at det var morgen, så jeg kunne ikke overskue en lørdag morgen med tømmermænd og feriefriske døtre fra morgenstunden, så da Trine kom ud til for at sætte bilen og følges ind til byen med mig fortalte jeg hende om de ændrede planer. 

Jeg havde booket et dobbeltværelse på et hotel for os to, inkl morgenmad lørdag. 

Hun blev heldigvis rigtig glad og jeg glædede mig enormt meget til at have en dejlig aften med min sødeste T-Dog. 

Vi smuttede på hotellet og smed vores tasker, blev frisket lidt op og så slentrede vi gennem Aalborg, hvor der var tid til samtaler der blev afsluttede og masser af tid til hinanden. Det var fantastisk!

Kl 20.00 var vi på Helmuth, hvor vi valgte deres planke til 2 personer – det var udsøgt! Næste gang Martin og jeg skal ud må det blive samme sted og samme menu, wuaw. Vi afsluttede besøget på Helmuth med deres signatur cocktail og fik dertil serveret deres hjemmelavede kartoffelchips til lyden af DJ’ens 90’er toner. Det var en sand fornøjelse at besøge Helmuth denne gang – både mad, drinks og personale var over al forventning.

   
 
Med maverne fulde af lækkert mad og stemningen i top begav vi os ud i Aalborgs aften/natteliv, da klokken pludselig var blevet 22.50. 

Vi fik shots, øl og massevis af overraskende gode cocktails de forskellige steder i og omkring Jomfru Ane Gade, hvor vi hyggede os. Dog må jeg erkende at jeg er blevet for gammel til Gaden. 

  
Vi sluttede aftenen af med en pita kebab mens vi gik tilbage på hotellet for at nyde nogle af de timer vi havde mulighed for at sove. 

Da jeg satte telefonen i laderen tilbage på hotellet var kl 03.21 og jeg havde været vågen i 24 timer. Det føltes ikke sådan og jeg var ikke sådan helt ødelagt til atomer, for jeg havde haft den skønneste aften og ser allerede frem til en lignende venindeaften med Trine igen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Produkter fra Clinique til tør, sart og kombineret hud