• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Vi ses

Yndlingslørdag

Vi fik pludselig en hel lørdag sammen alle fire, da vores planer om arbejde og pasning blev ændret. Og hvor har vi bare nydt det!

Dagen startede med en stor omgang morgenmad, hygge og tid. Noget vi har længdes efter – mere end vi lige havde troet. 

Efter morgenmaden havde jeg lovet Kornelia at vi skulle en tur på legepladsen, hvorefter vi blev enige om at der var masser af tid til at øve lidt i at cykle uden støttehjul. 

Vi fik fundet cykelhjelmen og jeg hoppede i et par sneaks, da jeg troede jeg skulle ud på en længere løbetur i fremoverbøjet stilling med et fast greb om bagagebægeret. 

Dette blev dog slet ikke nødvendigt, da Kornelia ud af det blå selv satte cyklen i gang og cyklede derudaf! 

Både hun og jeg boblede over af stolthed. Hun cyklede frem og tilbage på gaden i noget tid. Vi skal helt sikkert afsted igen i morgen. (Måske jeg hopper i løbetøjet ved siden af. Hvem ved?)

Martin foreslog efter den succesfulde cykeltur at Kornelia og jeg tog i biografen, mens han tog Leonora med på kontoret for at arbejde, så kunne hun stå udenfor dernede og sove middagslur. 

Frokosten blev hurtigt spist, hvorefter vi drønede mod centrum. Fik udleveret 3D briller til den nye Pixar film “Inderst Inde” og velplaceret midtfor i salen, med både popcorn og slik, så vi den mest fortryllende film. 

  
Vi hentede Martin og Leonora (som ikke havde sovet mere end 30 min.) på tilbagevejen, til en kort sviptur hjemme, kun for at hente badetøj. 

Vi hoppede, legede og plaskede derefter alle rundt i svømmehallen i Gigantium et par timer, for derefter at komme hjem og hygge med hjemmelavede grillede sliders. 

Da pigerne var blevet puttet, godt trætte, smed Martin og jeg os i sofaen. 

Det har været intet mindre end en perfekt lørdag. 

I morgen venter endnu en dejlig fridag. Vi overvejer brunch ude i byen, en tur i Ikea og måske en tur i Fårup Sommerland, Leos Legeland eller Nordsø Ocernarium. Jeg glæder mig allerede. Godnat herfra. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi ses