Nordsø Oceanarium

Feriekasse til børnehaven 2015

Kornelia har igen i år samlet ting sammen hele sommeren, når vi har været forskellige steder. Hun har gemt ting fra forskellige attraktioner og vi har fået printet billeder fra ferien. I år havde vi en lang sommerferie – eller det havde jeg, sammen med pigerne. Martin var for første gang nogensinde kun hjemme ved os i tre uger, så vi kan virkelig mærke forskellen fra at være forældre under uddannelse til pludselig at være voksne med jobs og børn.

Ikke desto mindre har vi haft en vidunderlig sommerferie i år. Vi har været på badeferie til Kreta, sommerhus ved Vesterhavet og vi har hygget os!

Sidste år lavede Kornelia også en feriekasse til børnehaven, som jeg viste indholdet af i dette indlæg. I år fik jeg ikke taget et billede af alt det der kom deri før den blev afleveret, men sådan her ser resultatet så ud.

feriekasse_2

Bemærk venligst, at indlægget her kan indeholde affiliatelinks. Du vil naturligvis altid vil blive oplyst, hvis indlægget er sponsoreret.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nordsø Oceanarium