Feriekasse til børnehaven 2015

254 kvadratmeter !

Der er under én måned til vi får nøglerne til vores nye hus og jeg glæder mig simpelthen enormt meget! Vi får helt enormt meget plads, når vi flytter og dét i sig selv er jo super lækkert. At vi skal have lavet en del inden vi kan flytte ind skal ikke være nogen hemmelighed, men jeg vil lige dele hele plantegningen med jer. Af både stueetagen og kælderen – se lige alle de mange mange værelser.

Vi har planer om at der ovenpå skal være soveværelse, pigernes værelser og måske et lille kontor. Nedenunder skal der være stort kontor, gæsteværelse, tumleværelse, vaskerum, krea-rum til pigerne og et rum med lidt opbevaring. 

Der er ydermere 25 m2 muret garage, hvor jeg påtænker at vi skal have mange gode store reoler til overskuelig opbevaring. 

Hvad tænker du om denne fordeling? Har du andre gode forslag til, hvad vi kan bruge kælderens mange rum til? 

2 kommentarer

 • L. joanna

  Et tøjrum var helt sikkert det jeg ville bruge en af værelserne til.
  Ikke at dagligdagstæjet skal være der inde, men det tøj man ikke bruger til dagligt (pænt tøj, vintertøj, sko, due, sengetøj, fritidsaktivitetes tøj osv.)

  Jeg sybtes personligt det er rart at have flere tøjskabe, og få det “rodet” væk fra det skab man altid bruger. Det skaber formelig hvertaifald mere ro og ikke mindst lyst og overskue til at tage andet på end det der lige ligger øverst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det – glæder mig til at følge med???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Feriekasse til børnehaven 2015