254 kvadratmeter !

Pakker ned…

Så er vi i gang med første del af at skulle flytte. Vi pakker vores hjem sammen. Ned i flyttekasser. Jeg havde helt glemt, hvor mange der er brug for. 

Indtil videre er der kun pakket spil, pigernes sengetøj og nogle håndklæder ned, men vi har allerede brugt de første seks flyttekasser. Jeg synes det er helt vildt!

Vi har i weekenden fået sorteret pigernes tøj og der er samletto sorte sække med tøj de ikke kan passe længere. Jeg overvejer et loppemarked, så snart vi er rykket i huset. Der er en hal der ligger meget meget tæt på vores kommende hus, som afholder et stort loppemarked samme weekend, som vi får nøglen og min kære mor har tilbudt at holde styr på standen, så måske det kan rydde lidt ud i de mange ting vi alligevel ikke vil beholde. 

I den kommende weekend skal jeg have ryddet ud i mit tøj, make up og andre toiletting, for så derefter at pakke det ned jeg vil have med og som jeg kan undvære de næste par måneder. 

Derudover skal vi vist snarest muligt have indkøbt endnu flere flyttekasser, så vi kan tage lidt ad gangen. Der er kun 24 dage til vi får nøglen, så vi har travlt!

God mandag aften til dig. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

254 kvadratmeter !