• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
MarMar flyverdragt

Totalrenovering af hus

Jeg glæder mig over at vi den 1/11 officielt flytter ind i vores nye hus. Samtidig er jeg mere end bare bekymret for om vi overhovedet har noget at kunne flytte ind i.
Da vi forelskede os i huset (læs: området) og besluttede os for at skrive under, der var vores plan at vi bare lige ville friske det lidt op med noget maling, slibe gulvene og skifte stikkontakterne ud med nye. For så senere hen at tage renoveringerne lidt ad gangen.

Det er så ikke blevet tilfældet. På nuværende tidspunkt står huset stort et skrællet fra fundament til tag – kun med indervægge der består.

IMG_6587

IMG_6605

IMG_6604

IMG_6687

IMG_6686

Køkkenet skal fuldstændig skiftes ud med et nyt og lækkert. Der skal gulvvarme i hele kælderen. Nye lofter i stueetage og kælder. Nyt tag, vinduer og døre. Der skal nye gulve i hele stueetagen også – både klinker og trægulve. Væggene er skrællet til de rå mure, som skal spartles, pudses, filtes og males. Alle gamle lister og gerekter er hevet ned. Der skal laves nye el-installationer og der skulle hives to lag gamle lofter ned for derefter at være nødt til at skifte dampspærren og så forhåbentlig snart få flotte nye gipslofter op.

IMG_6608

Husets to badeværelser og ene gæstetoilet er banket op og skrællet for alt – de skal også have en kærlig hånd og nyt inventar så snart det er muligt. Heldigvis kan vi nøjes med at lave det ene og så flytte ind for sidenhen at sætte møbler og så videre op, men vægge, lofter og gulve skal laves i sammenhæng med de andre rum, så dét er vi også nødt til at vente på.

At i alt, så har vi herhjemme meget meget travlt for tiden og vi ser nærmest ikke hinanden. Det glæder jeg mig til ændrer sig. Den 2. og 17. november bliver pigerne henholdsvis 2 og 5 år, men jeg er indstillet på at de skal fejres midt i renovering, flytterod og støv, men masser af kærlighed, så det skal nok gå.

Med hensyn til deres gaver, så drømte jeg om at deres gaver skulle være nye værelser – hvor Kornelia skal overraskes med en halvhøj seng (som hun ikke tror hun må få..) med en hule under, nye lækre snart-skole-pige-ting. Leonora skal have legekøkkenet ind på hendes værelse med et lille bord+stole, noget lækkert nyt legemad i træ og Kornelias juniorseng. Men vi kan ikke nå det. Jeg er så ked af det, da jeg ville ELSKE at overraske dem begge med deres nye værelser, men nu skal vi have fundet på noget andet. Vi kommer til at bo i tasker, mens vi har været så ekstremt heldige at måtte låne min søde venindes lejlighed, mens hun rejser rundt i Mexico – det giver os mulighed for at få lavet nogle ting+malet efter 1/11, hvilket giver mig lidt mere ro, da jeg så ved vi har en base, hvor pigerne kan sove, lege, spise og komme i bad.

Jeg lover at jeg nok skal blive bedre til lige at få smidt nogle billeder ind på bloggen, men jeg glemmer helt at få taget nogle billeder, da der altid er så travlt med at nå ting og knokler, når vi er i huset. Og tiden til at sidde med computeren er sparsom. Men om 10 dage skal vi være ude af rækkehuset og jeg synes det er så uoverskueligt – selvom vi allerede har fået pakket mere end 20 flyttekasser, så er vi langt fra halvvejs..

2 kommentarer

 • Jeg glæder mig til at se resultaterne af jeres hårde arbejde! Måske en lille update snart? 🙂

  Villa Brombærvej – der er jo ikke et øje tørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • diary

   Haha – jeg glæder mig også til at se resultater.. 🙂
   Jeg skulle finde et hashtag der passede og som var ledigt – dét var en større opgave 😉
   Jeg lover at komme med en update snart. Vi er godt på vej, men hold da op, hvor mangler der stadig meget. Lov mig at I kommer på besøg hos os, der er plads nok til alle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MarMar flyverdragt