• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Totalrenovering af hus

Værelse til 2-årig pige

Når Leonora lige om lidt bliver 2 år, så har vi besluttet at hun skal forkæles med nogle lækre ting til hendes legekøkken. Hun ELSKER at lege med det og derfor er det dejligt at vi kan supplere hendes værelse lidt, så det bliver værd at lege på for hende. Indtil videre har hendes værelse mest bare været opbevaring af legetøj og fyldt op med et kæmpe puslebord.

Når vi (engang!) flytter ned i det nye hus, så skal det være. Hun skal have det fineste lille værelse der indbyder til madlavning, leg, te-selskaber og hygge. Jeg har forelsket mig i en masse forskellige ting. Nogle af dem må vi nok vente lidt med, men da der jo både er fødselsdag og jul lige om lidt, så er det jo oplagt med sådanne ønsker på sedlen.

Indtil videre er der skrevet disse fine ting på listen over musthaves:

· Dukke testel i smukke rosa nuancer
· Flip Top bord i turkis/lys grå
· Flip Top skammel i pastel pink/mørk grå

Jeg er helt forelsket i Sebras fine ting til indretningen med børn, så da jeg blev tilbudt at blive ambassadør for Sebra var jeg slet ikke i tvivl. Det var helt perfekt for mig. Jeg vil derfor løbende vise nyheder fra Sebra, samt vise hvordan vi indretter med deres fine løsninger hjemme hos os.

Dette indlæg er ikke sponsoreret på nogen måde – jeg er heller ikke blevet opfordret eller bedt om at skrive det. Jeg ville bare meget gerne vise jer, hvilke tanker jeg går med i forbindelse med at skulle have lavet ønskesedler til både fødselsdag + jul, samtidig med vi står overfor at skulle have indrettet to værelser OG et stort krea+tumlerum i kælderen. Snarest muligt.

1 kommentar

  • Sebra er også udbredt på mine børns værelser – og det ikke kun fordi jeg selv forhandler dem i Sovedyret. De er bare gode til at skabe et komplet univers.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Totalrenovering af hus